Survivor trailer 20/9: Αποχωρεί από το παιχνίδι οικειοθελώς - Η ανακοίνωση του στον Γιώργο Λιανό!

«Είναι αυτή η τελική σου απόφαση;»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor trailer 20/9: Αποχωρεί από το παιχνίδι οικειοθελώς - Η ανακοίνωση του στον Γιώργο Λιανό!

Οι φανατικοί τηλεθεατές του Survivor θυμόμαστε πολύ καλά τι επικρατούσε τις προηγούμενες χρονιές στο παιχνίδι της επιβίωσης του ΣΚΑΙ με τις οικειοθελής αποχωρήσεις και παρά το γεγονός ότι ο Τούρκος παραγωγός κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να γλιτώσει από αυτές, φαίνεται πως δεν τα καταφέρνει! Η είδηση που καιρό τώρα γνωρίζουμε εμείς εδώ στο Youweekly.gr επιβεβαιώνεται σήμερα, μέσα από το trailer για το αποψινό επεισόδιο!

Οι παίκτες μεταφέρονται στο πρώτο συμβούλιο του νησιού για φέτος κι εκεί όλοι, μέχρι και ο Γιώργος Λιανός, βρίσκονται μπροστά από μια τεράστια έκπληξη!

Ποιος αποχωρεί από το Survivor

Μπορεί στο trailer να μην δείχνει ποιος φεύγει - προφανέστατα - και να ακούγεται απλά ο Γιώργος Λιανός να ρωτά τον συγκεκριμένο παίκτη αν είναι σίγουρος για την επιλογή του αλλά οι δικές μας πληροφορίες αναφέρουν πως ο Τάσος Πανάς τελικά δεν άντεξε και αποχώρησε από το ριάλιτι πριν καν συμπληρώσει μια εβδομάδα!

Ο συγκεκριμένος παίκτης από το πρώτο κιόλας επεισόδιο είχε πει πως οι συνθήκες και το πως εξελίσσεται το παιχνίδι, δεν του ταιριάζουν και πως ήθελε να φύγει αλλά τότε οι συμπαίκτες του και η παραγωγή κατάφεραν να τον πείσουν να δοκιμάσει λίγο ακόμα τις αντοχές του! Κάτι που τελικά δεν άλλαξε τα πράγματα γιατί όπως φαίνεται ο Τάσος βρίσκεται ήδη εκτός...

Survivor trailer 20/9 Τάσος Πανάς αποχώρηση

Η αποχώρηση αυτή θα επιστρέψει την Εκατερίνα στην παραλία, αφού μέχρι στιγμής βρίσκεται στο νησί της εξορίας...

Ποιος είναι ο Τάσος Πανάς

  • Ηλικία: 38 ετών
  • Πόλη: Αθήνα
  • Ιδιότητα: Γυμναστής

Αποφοίτησε από σχολή κομμωτικής και ασχολήθηκε με το επάγγελμα για πέντε χρόνια ώσπου τον κέρδισε ο αθλητισμός. Πλέον εργάζεται ως γυμναστής. Έκανε πρωταθλητισμό στην πυγμαχία για πέντε χρόνια, όμως τώρα πια για εκείνον υπάρχει μόνο ως χόμπι. Έχει παντρευτεί δυο φορές και έχει δύο κόρες, μία από κάθε γάμο. Απολαμβάνει να περνάει χρόνο με τα παιδιά του, του αρέσει να διαβάζει βιβλία και να παίζει Padel.