Power of love trailer 16/9: Από φίλοι εχθροί Αναστάσης και Νίκος - Ποιος αποχωρεί

Τα πάνω κάτω!

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Power of love trailer 16/9: Από φίλοι εχθροί Αναστάσης και Νίκος - Ποιος αποχωρεί

Νέα εβδομάδα ξεκινά απόψε 16/9 για το Power of love με ένα πολύ δυνατό επεισόδιο, ένα επεισόδιο στο οποίο θα χαλάσουν... φιλίες! Σύμφωνα με το trailer - που μπορείτε να δείτε κι εσείς παρακάτω - θα υπάρξει σύγχυση στο σπίτι των αντρών με πρωταγωνιστές δυο φίλους και πολύ καλούς φίλους μάλιστα, τον Αναστάση και τον Νίκο! Ο δεύτερος θα αρχίσει να ειρωνεύεται τον πρώτο και θα υπάρξει ένταση στο Gala με την Γλυκερία, την σύντροφο του δικηγόρου να βάζει τα κλάματα!

Από την άλλη, η Αλεξάνδρα που έχει βγει δημοφιλής γι' αυτή την εβδομάδα θα φάει σοβαρό άκυρο από τον Τζέισον που θα αρνηθεί να την συνοδεύσει στο ραντεβού. Σύμφωνα, μάλιστα, με αποκλειστικές μας πληροφορίες η Αλεξάνδρα θα έχει ως δεύτερη επιλογή τον Κόρκα, ο οποίος θα της ρίξει κι αυτός άκυρο και κάπως έτσι η καημένη δεν θα χαρεί το έπαθλο!

Τι θα δούμε απόψε στο Power of love

Δείτε επίσης: Power of love: Η τραγωδία που κρύβει πίσω από το χαμόγελό του ο Γιώργος Κόρκας - «Μου αφαίρεσαν όλο το δέρμα από το πόδι και...»

Τι συμβαίνει τελικά με Αναστάση και Νίκο

Μπορεί στο αποψινό επεισόδιο οι δυο τους να αρπαχτούν λεκτικά αλλά υπενθυμίζουμε πως τα γυρίσματα του παιχνιδιού έχουν τελειώσει και σύμφωνα με τις δικές μας πληροφορίες η ένταση αυτή δεν θα φέρει γενική ρήξη στην σχέση τους. Οι δυο τους συζήτησαν το θέμα τα βρήκαν και μάλιστα μετά το τέλος των γυρισμάτων του ριάλιτι αγάπης έκαναν κοινές διακοπές με τις συντρόφους τους, την Γλυκερία και την Σωτηρία αντίστοιχα!

Ποιος αποχωρεί

Σας έχουμε αποκαλύψει ήδη πως ο Πρόδρομος θα είναι αυτός που θα αποχωρήσει στο Gala, αλλά επειδή δεν μας ξεφεύγει τίποτα, έχουμε μάθει και ποιος θα αποχωρήσει μετά τον Πρόδρομο! Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr η επόμενη αποχώρηση θα έχει άρωμα γυναίκας! Ποιας γυναίκας; Η Κλαούντια θα βγει δυστυχώς αρκετά γρήγορα από το παιχνίδι αφού θα είναι εκείνη που θα αποχωρήσει την επόμενη εβδομάδα!