My style rocks highlights 14/9: Η πρώην παίκτρια του Big Brother με τις δυο αποβολές & η ένταση με τον Κουδουνάρη

Όσα είδαμε στο δεύτερο bootcamps

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
My style rocks highlights 14/9: Η πρώην παίκτρια του Big Brother με τις δυο αποβολές & η ένταση με τον Κουδουνάρη

Το δεύτερο bootcamp του My style rocks προβλήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 14/9 μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ. Λίγες ώρες μετά την πρεμιέρα που είχε πολλά "διαμάντια" και συγκινήσεις στο πλατό μπροστά στους τρεις κριτές του παιχνιδιού.

Αναλυτικά τα 14/9 highlights του My style rocks

Από το Big Brother στο My style rocks

Και το δεύτερο επεισόδιο του My style rocks είχε πολλές εκπλήξεις. Ανάμεσα στις διαγωνιζόμενες που πέρασαν από τα bootcamps ήταν μια παίκτρια που είδαμε στο Big Brother.

Ο λόγος για την Σύλια. Μπορεί όταν εμφανίστηκε μπροστά στους κριτές να ήταν αγνώριστη, ωστόσο, δεν αργήσαμε να την αναγνωρίζουμε όπως δεν άργησαν να την αναγνωρίσουν και οι τηλεθεατές με αποτέλεσμα να γίνει χαμός στο twitter/Χ.

Η 26χρονη είναι instgrammer ενώ έχει ενεργό λογαριασμό και στο Tik Tok. Παράλληλα ασχολείται και με την εστίαση περιστασιακά. «Ήρθα στο My Style Rocks για να αποδείξω ότι εκτός από τσαμπουκά, έχω και στιλ», είπε.

Δεν δίστασε μάλιστα να μιλήσει για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε: «Είχα κάποιες απώλειες στη ζωή μου, απέβαλα δύο φορές, ήμουν έγκυος, ενώ το ήθελα πάρα πολύ. Μου ήταν λίγο βαρύ μέχρι να επανέλθω στα φυσιολογικά. Το σημαντικό είναι πως όλα είναι καλά, μου είπαν ότι ήταν τυχαίο γεγονός. Μπήκα στη διαδικασία να ψαχτώ σε φόρουμ, να δω πόσες άλλες γυναίκες το έχουν περάσει. Είχα την ανάγκη να μη νιώθω μόνη μου και κατέληξα στο συμπέρασμα πως όλα για κάποιον λόγο συμβαίνουν. Ό,τι είναι να γίνει όταν το θέλει ο Θεός».

Από τη Νέα Υόργκη στο My style rocks

Από το bootcamp πέρασε και η Σέβη Παπανίκου που ήρθε κατευθείαν από τη Νέα Υόρκη για το παιχνίδι μόδας. Ήρθε όμως σε σύγκρουση με τον Στέλιο Κουδουνάρη ο οποίος δεν την πέρασε, ωστόσο πέρασε τελικά με τα δυο ναι από Χριστοπούλου και Καράβα.

«Εγώ έτσι όπως βλέπω τους κοιλιακούς, το ταμπεραμέντο και τους στόχους σου, θα έλεγα ότι καλύτερα να πας στο Survivor και να αφήσεις αυτό το παιχνίδι για τα κορίτσια που τα ενδιαφέρει πραγματικά η μόδα. Θεωρώ ότι δεν είσαι έτοιμη για το My Style Rocks», είπε ο Στέλιος Κουδουνάρης.

«Εντάξει! Ό,τι θέλετε. Θα το μετανιώσετε», του απάντησε.