My style rocks - highlights πρεμιέρας: Η συνεργάτης του Σεφερλή & η διαγωνιζόμενη που πέρασε καρκίνο - Οι καλύτερες στιγμές

Όσα είδαμε το βράδυ της Παρασκευής 13/9

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
My style rocks - highlights πρεμιέρας: Η συνεργάτης του Σεφερλή & η διαγωνιζόμενη που πέρασε καρκίνο - Οι καλύτερες στιγμές

Πρεμιέρα στον ΣΚΑΙ έκανε το βράδυ της Παρασκευής 13/9 ο νέος κύκλος του My style rocks που έχει "άρωμα" GNTM. Φέτος οι παίκτριες περνάνε από τα bootcamps ώστε να μπουν στο παιχνίδι και να διαγωνιστούν με τους κριτές να επιλέγουν βάση στιλ τις κοπέλες.

Στην κριτική επιτροπή βρίσκονται οι Στέλιος Κουδουνάρης, Έλενα Χριστοπούλου και Γιώργος Καράβας. Ωστόσο, η πρεμιέρα δεν έμεινε μόνο στα γνωστά πρόσωπα. Μια φιναλίστ από προηγούμενο κύκλο, η Emilia Vodos, έκανε απρόσμενη εμφάνιση, εκπλήσσοντας τους πάντες.

Η Emilia, με την αυτοπεποίθηση που την είχε χαρακτηρίσει και ως φιναλίστ, μπήκε στην πασαρέλα με χαμόγελο, λέγοντας: «Είμαι πάλι εδώ!». Η ατάκα αυτή έφερε έκπληξη στον Κουδουνάρη, ο οποίος δεν δίστασε να της ρωτήσει με χιούμορ: «Τι κάνεις εδώ πάλι εσύ; Βοήθησε με λίγο, ήσουν φιναλίστ. Εδώ τώρα γιατί ξαναήρθες;».

Η Emilia Vodos απάντησε χαμογελαστά: «Ήμουν φιναλίστ, αλλά ήρθα για να σας κάνω ποδαρικό. My Style Rocks χωρίς Emilia, δεν γίνεται! Ήρθα να σας δω, να δω τον Γιώργο και να φύγω». Παράλληλα, αποκάλυψε ότι θα βρίσκεται στα bootcamps για να συστήσει τα νέα κορίτσια στους κριτές και να τα εμψυχώσει πριν από τις εμφανίσεις τους.

Η πρεμιέρα με την έκπληξη της Emilia Vodos πρόσθεσε έναν επιπλέον ενθουσιασμό, δίνοντας το στίγμα για το τι θα ακολουθήσει στη συνέχεια της σεζόν. Με αυτή την ιδιαίτερη έναρξη, το «My Style Rocks» δείχνει ότι είναι έτοιμο να φέρει ακόμα περισσότερες ανατροπές στον κόσμο της μόδας.

Αναλυτικά όλα τα highlights της πρεμιέρας του My style rocks

Δήλωσε 44 ετών και έχει κάνει πασαρέλα για τον Μπίλι Μπο που πέθανε το 1987!

Με τους καλύτερους οιωνούς μπήκε στο πλατό των bootcamp η Αγγελική Καμπούρη, με τους τρεις κριτές να εμφανίζονται εντυπωσιασμένοι και την ίδια να δηλώνει πως έμαθε τα μυστικά της πασαρέλας από την εποχή που ήταν μανεκέν.

Όπως είπε, τελείωσε την καριέρα της πριν από 8 χρόνια, έχοντας συνεργαστεί με σχεδιαστές από την Ελλάδα, την Ευρώπη και την Αμερική. Συγκεκριμένα η υποψήφια παίκτρια του My Style Rocks αναφέρθηκε στον Μιχάλη Ασλάνη, τον Βασίλειο Κωστέτσο και τον Μπίλι Μπο, με δεδομένο ωστόσο ότι 2 από τους 3 σχεδιαστές έχουν πεθάνει προ πολλού, μάλλον δεν της βγήκαν τα μαθηματικά.

Σημειώνεται ότι ο Μιχάλης Ασλάνης «έφυγε» το 2013, αλλά ειδικά το όνομα του Μπίλι Μπο προξένησε την εντύπωση των κριτών, καθώς άφησε την τελευταία του πνοή το 1987, οπότε μάλλον κάτι δεν υπολόγισε καλά η παίκτρια. Όπως της τόνισαν οι κριτές μάλλον αναφέρεται σε πολλά χρόνια πριν.

Η υποψήφια παίκτρια συνέχισε δηλώνοντας 44 χρονών, για να συναντήσει τη... δυσπιστία του Γιώργου Καράβα που ωστόσο της έκανε θετικά σχόλια στη συνέχεια: «Έχεις πολύ φινέτσα και όμορφη παρουσία, αλλά για ποιο λόγο επέλεξες ένα τόσο απλό ρούχο;»

Παρά το «ναι» του κριτή, η Αγγελική δεν πέρασε στην επόμενη φάση με δύο «όχι» από την Έλενα Χριστοπούλου και τον Στέλιο Κουδουνάρη που σημείωσε πως: «Έκανες μία κακή επιλογή ρούχων».

Από το πλευρό του Μάρκου Σεφερλή για... 2η φορά στο reality μόδας του ΣΚΑΪ η Χριστιάνα Καρνέζη

Comeback για την Χριστιάνα Καρνέζη, που βρέθηκε ξανά στα πλατό. Η γοητευτική ηθοποιός είχε εμφανιστεί στο reality μόδας του ΣΚΑΪ και τον Μάρτιο του 2023, με την παρουσία της ωστόσο να μην διαρκεί πολύ. Τότε αποχώρησε με δάκρυα, σήμερα εμφανίστηκε άλλος άνθρωπος και χαμογέλασε πλατιά στους κριτές που την υποδέχτηκαν εγκάρδια.

Όπως δήλωσε η παίκτρια του My Style Rocks Ασχολείται με το μόντελινγκ και το θέατρο για χρόνια, ενώ η ίδια ξεχώρισε τη συνεργασία της με τον Μάρκο Σεφερλή. «Δυστυχώς σταματήσαμε γιατί αντιμετώπισα ένα πρόβλημα υγείας και έπρεπε να αφοσιωθώ σε αυτό», σημείωσε η Χριστιάνα Καρνέζη.

Η ανταπόκριση ήταν θετική από το σύνολο των κριτών του My Style Rocks, που της έδωσαν το «πράσινο φως» για την επόμενη φάση. Η Χριστιάνα Καρνέζη αποχώρησε με υπόκλιση και εμφανίστηκε ενθουσιασμένη για αυτό το νέο βήμα.

Δεν έλειψαν τα πειράγματα με την Emilia Vodos, με την οποία συμμετείχαν μαζί στο My Style Rocks. «Μπήκες με... μαύρα χάλια και βγήκες άλλη γυναίκα. Τα δείξαμε όλα» σημείωσε με δηκτικό ύφος η πρώην φιναλίστ, που έχει αναλάβει τα backstage του reality μόδας.

Σοκαρίστηκαν οι κριτές με τη Μαρία Παπαγρηγορίου: «Πέρασα καρκίνο στο νεφρό»

Το κεράσακι στην τούρτα ήταν η εμφάνιση της Μαρίας Παπαγρηγορίου. Η δημοσιογράφος, με χρόνια εμπειρίας στον χώρο της μόδας, δήλωσε ανοιχτά ότι τελείωσε η εποχή της εσωστρέφειας και με τα λόγια της συγκλόνισε τους κριτές, που τόνισαν ότι μετά από εκείνη το παιχνίδι αποκτά νόημα.

Η Μαρία Παπαγρηγορίου έχει γράψει βιβλίο για το στυλ, το οποίο μάλιστα αγόρασε ο Στέλιος Κουδουνάρης, όπως δήλωσε στον αέρα. Όσον αφορά τους λόγους που δήλωσε συμμετοχή στο My Style Rocks, δήλωσε πως: «Δεν κρύβω ότι το έπαθλο είναι ένα κίνητρο για μια μητέρα με δύο παιδιά. Είχα διαρκή παρότρυνση, επί σειρά ετών, όλων των φίλων μου, σε βαθμό που με κούρασαν. Δύο συνάδελφοι μου έκαναν την αίτηση, μου είπαν “σκάσε, θα την κάνουμε θες-δεν θες”».

Όπως τόνισε, υπάρχει κι ένας ακόμη λόγος που, πάρα τις διαρκείς παροτρύνσεις των δικών της ανθρώπων, εκείνη επέλεξε το φετινό My Style Rocks για να εμφανιστεί: «Η εποχή της εσωστρέφειας τελείωσε. Τέρμα τα ταπεινά χαμομηλάκια, ζήτω οι αλανιάρες μπιγκόνιες. Είμαι σχεδόν 51, έχω περάσει αρκετά πράγματα στη ζωούλα μου. Μία ιδιαίτερη καθοριστική εμπειρία ήταν το 2018, όταν πέρασα καρκίνο».

«Δεν το ξέρετε, δεν το έμαθε ποτέ κανείς και το μετανιώνω. Το ήξεραν 5 άνθρωποι στο σπίτι και 10 στη δουλειά. Είχα καρκίνο στο νεφρό. Όταν με έβαζε στο δωμάτιο η αποκλειστική φαντασιωνόμουν ότι έμπαινα σε ένα σπα. To delulu αποδίδει ορισμένες φορές», σημείωσε η Μαρία Παπαγρηγορίου με τον Γιώργο Καράβα να την κάνει μία ζεστή αγκαλιά. Η ιστορία άγγιξε τον κριτή του My Style Rocks, καθώς αποκάλυψε πως πρόσφατα ένας φίλος, έχασε τη σύζυγό του από καρκίνο.

«Θέλω να πω ένα μήνυμα στις μαμάδες που πάντα βάζουν πρώτα τα παιδιά τους. Αν η μαμά δεν είναι καλά, δεν μπορούν να είναι ούτε τα παιδιά. Χρειαζόμαστε ζωή και χρόνο για τα πράγματα που μας αρέσουν», κατέληξε στο μήνυμά της η Μαρία Παπαγρηγορίου, που πέρασε στην επόμενη φάση του My Style Rocks.

Σπάραξε η Μαρία με την ιστορία της - «Ήθελα να μείνω στο πλευρό του πατέρα μου μέχρι να φύγει

Η Μαρία συγκίνησε κριτές και τηλεθεατές όταν αναφέρθηκε στον θάνατο του πατέρα της από καρκίνο.

«Δούλευα μέχρι πρότινος αλλά επειδή έφυγε ο μπαμπάς μου από τη ζωή και ήθελα να είμαι δίπλα του...», είπε και ξέσπασε σε κλάματα. «Δεν είμαι καθόλου ευαίσθητη, αλλά κάποια πράγματα με κάνουν να είμαι, όπως η υγεία», συμπλήρωσε.

Έγινε έξαλλη με την απόρριψη των κριτών - «Είμαι θυμωμένη με την Έλενα Χριστοπούλου»

Η Τάμτα έγινε έξαλλη με την απόρριψη των κριτών λέγοντας πως αδικήθηκε πάρα πολύ. Μάλιστα, τα είπε όλα έξω από τα δόντια στην Emilia Vodos.

«Νιώθω χάλια! Νιώθω αδικημένη, ναι. Σίγουρα. Και πολύ, βασικά, θυμωμένη. Θυμωμένη με την Έλενα Χριστοπούλου γιατί αυτή ήταν που μου είπε ότι πέρασαν πιο δυνατές κοπέλες. Ρε κυρία μου, ποιες είναι οι δυνατές κοπέλες; Να μου δείξεις μία που πέρασε πριν από μένα, ποια; Με ένα παντελόνι και με ένα μπούστο; Αλήθεια τώρα; Μήπως δεν βλέπω εγώ κάτι; Ούτε καν συζητήθηκε αυτό που έχω φτιάξει, αλλά είπε ότι είμαι μια αδύναμη παίκτρια. Hello, αδύναμη παίκτρια! Που το βρήκατε για αδύναμη παίκτρια; Θα ψάχνετε την Τάμτα αλλά τελείωσε» είπε έξαλλη η Τάμτα που απορρίφθηκε και από τους τρεις κριτές.

Από το GNTM στο My style rocks

Την Κατερίνα Πεφτίτση την γνωρίσαμε μέσα από το GNTM και στα social media δείχνει την αγάπη της για την μόδα. Έτσι, πήρε την απόφαση να πάει στο My style rocks. Η instagrammer λοιπόν, κατάφερε να ενθουσιάσει τους κριτές και να μπει στο παιχνίδι.

Δείτε επίσης: Η Κατερίνα Πεφτίτση παντρεύτηκε και χώρισε μέσα σε 4 μήνες – Τι δήλωσε για τον queer σύζυγό της