Power of love: «Έχει τύχει πάνω σε συνουσία να αεριστώ» - Η επική αντίδραση του Πελετιέ στην αποκάλυψη της Σωτηρίας

Νομίζω μάθαμε περισσότερα από όσα θα ξέραμε...

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Power of love: «Έχει τύχει πάνω σε συνουσία να αεριστώ» - Η επική αντίδραση του Πελετιέ στην αποκάλυψη της Σωτηρίας

Νομίζω πως στο χθεσινό 11/9 επεισόδιο του Power of love μάθαμε υπέρ αρκετά πράγματα για την Σωτηρία Δεμίρογλου και θεωρώ πως την ίδια άποψη με την δική μου έχει και ο σύντροφός της, Νίκος Πελετιέ. Το συγκεκριμένο ζευγάρι είναι ένα από τα αγαπημένα του τηλεοπτικού κοινού κι αυτό γιατί και οι δυο τους είναι αυθόρμητοι και αυθεντικοί!

Η Σωτηρία, βέβαια, στο χθεσινό επεισόδιο ήταν λίγο παραπάνω αυθόρμητη κι αποκαλυπτική από ότι θα έπρεπε. Με αφορμή μια ερώτηση της Κατερίνας Καραβάτου περί άβολων γεγονότων και στιγμών, η παίκτρια μοιράστηκε με όλους πως έχει αεριστεί σε πολύ προσωπική της στιγμή, πράγμα που την έκανε να... ντραπεί!

Οι δηλώσεις της Σωτηρίας Δεμίρογλου

«Η μία είναι όταν είχα βγει βόλτα με την κολλητή μου και είχα τον σκύλο της και αυτός άρχισε να κινείται γύρω από τα πόδια μου με αποτέλεσμα να πέσω μπροστά σε καφετέρια με τα μούτρα και η άλλη ιστορία είναι όταν αερίστηκα πάνω σε συνουσία. Όχι μόνο μια φορά, συνέχεια!», δήλωσε η Σωτηρία με την Κατερίνα Καραβάτου να λέει «και κάπως έτσι θα σας αποχαιρετήσω» και τους υπόλοιπους παίκτες να ξεσπούν σε γέλια. «Αυτό ήταν το καλύτερο τέλος πραγματικά. Σας φιλώ, γεια σας».

Δείτε επίσης: Power of love spoiler: Επιτέλους άντρας - Αυτός ο παίκτης αποχωρεί αυτή την εβδομάδα!

Την πιο επική αντίδραση όλων, ωστόσο, την είχε ο Νίκος Πελετιέ που έκανε την απόλυτη γκριμάτσα κατά την αποκάλυψη της Σωτηρίας, όπως θα δείτε κι εσείς στο παρακάτω βίντεο: