Tempting Fortune: Οι έξι άνδρες του παιχνιδιού των πειρασμών συστήνονται στην κάμερα

Εντελώς διαφορετικοί ο ένας με τον άλλον

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Tempting Fortune: Οι έξι άνδρες του παιχνιδιού των πειρασμών συστήνονται στην κάμερα

Το νέο ριάλιτι δράσης του ΣΚΑΪ, Tempting Fortune, κάνει πρεμιέρα την επόμενη Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου στις 21:00 με παρουσιαστή τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και υπόσχεται πολλές ανατροπές.

Το μεσημέρι της Τετάρτης 11/9, στην εκπομπή Summer’s Cool, παρουσιάστηκαν οι άνδρες παίκτες που θα συμμετάσχουν στο παιχνίδι.

Δείτε επίσης: ΣΚΑΙ: Από το My Style Rocks στο Tempting Fortune - Άφησε τα ψιλοτάκουνα και πήρε τα βουνά

Τι δήλωσαν οι παίκτες του Tempting Fortune στην κάμερα

Ο πρώτος παίκτης που γνωρίσαμε είναι ο Ντούμα Μπαγιούμι, διερμηνέας αραβόφωνος και αθλητικός μασέρ. Ο Ντούμα, που είναι μαραθωνοδρόμος και τριαθλητής, δήλωσε ότι η συμμετοχή του στο ριάλιτι είναι μια νέα πρόκληση για εκείνον και ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα θα είναι η απόσταση από τα παιδιά του και το ότι δεν θα έχει το πιστολάκι του για το μούσι του.

Ο δεύτερος συμμετοχών είναι σχεδιαστής μόδας ηλικίας 56 ετών, ο οποίος έχει δύο κόρες και είναι παντρεμένος. Σχολίασε ότι η γυναίκα του δεν ανησύχησε όταν της ανακοίνωσε την συμμετοχή του, ενώ το μεγαλύτερο του πειρασμό θεωρεί τις εικόνες και τους σταυρούς που θέλει να πάρει από μοναστήρια για τους φίλους του. Το πράγμα που θα του λείψει είναι ο εκκλησιασμός κάθε Κυριακή.

Ο τρίτος παίκτης, ο Γκόγκος, κομμωτής και 34 ετών, αναφέρθηκε στο γεγονός ότι η μητέρα του είναι ενθουσιασμένη για τη συμμετοχή του και ότι το μεγαλύτερο του φόβο είναι ο ίδιος του ο εαυτός. Ο Γιώργος δήλωσε ότι το μόνο που θα του λείψει είναι η μουσική, η οποία είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής του.

Ο τέταρτος συμμετοχών είναι επαγγελματίας στον τομέα της εστίασης με ενασχόληση στα estate στο Ντουμπάι. Ο ίδιος ανέφερε ότι η μητέρα του τον αποκάλεσε «τρελό» για την απόφασή του, αλλά πολλοί φίλοι του τον ενθάρρυναν να συμμετάσχει. Το ψέμα είναι αυτό που μπορεί να τον φέρει στα όρια του.

Ο πέμπτος παίκτης είναι ο Χρήστος Μαυροζίδης, πρώην πρωταθλητής ελεύθερης πάλης. Η οικογένειά του χαρούμενη με την απόφασή του να συμμετάσχει στο παιχνίδι, θεωρεί ότι η πειθαρχία του είναι το μεγαλύτερο του πλεονέκτημα και κυρίως συμμετέχει για τα χρήματα.

Τέλος, ο Γιώργος Χότζας, που ασχολείται με το παρκούρ και το free running, είναι μπαρίστα και είπε ότι συμμετέχει για να κάνει υπερήφανη τη μητέρα του. Αν και δεν φοβάται τίποτα, τον ενοχλεί η σπατάλη χρημάτων.

Με τόσες διαφορετικές προσωπικότητες και backgrounds, το Tempting Fortune υπόσχεται να προσφέρει πλούσιο θέαμα και πολλές συγκινήσεις στους τηλεθεατές.