Survivor - Νίνο Νικολαΐδης: Γαλάζια μάτια, ξανθιά μαλλιά - Ο παίκτης που θα ταράξει το γυναικείο κοινό

Μια προσθήκη που περιμένουμε να χαζέψουμε πως και πως

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor - Νίνο Νικολαΐδης: Γαλάζια μάτια, ξανθιά μαλλιά - Ο παίκτης που θα ταράξει το γυναικείο κοινό

Σε περίπου 5 ημέρες και πιο συγκεκριμένα, όπως πρώτο σας αποκάλυψε το Youweekly.gr, το Survivor θα κάνει πρεμιέρα μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ και θα προβάλλεται καθημερινά στους τηλεοπτικούς μας δέκτες από τις 22:15 έως τις 00:15! Όπως καταλαβαίνετε, λοιπόν, οι παίκτες βρίσκονται στον Άγιο Δομίνικο εδώ και περίπου μια εβδομάδα και τα γυρίσματα - μετά από ένα απρόοπτο περιστατικό που συνέβη (δείτε εδώ αναλυτικά) έχουν ήδη ξεκινήσει!

28 άτομα θα περάσουν φέτος από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, αλλά στην πρεμιέρα θα δούμε μόνο 21 από αυτά! Οι υπόλοιποι θα προστεθούν αργότερα. Μεταξύ των 21 αυτών (δείτε εδώ τα πρόσωπά τους για πρώτη φορά) υπάρχει και ο Νίνο Νικολαΐδης, ένας γοητευτικός νέος που σίγουρα θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον...

Ποιος είναι ο Νίνο Νικολαΐδης

Survivor SKAI

Ο Νίνο Νικολαΐδης είναι Παγκόσμιος και Ευρωπαϊκός πρωταθλητής κωπηλασίας και πέρσοναλ τρέινερ! Παλιότερα τον φώναζαν "αστέρι των ελληνικών κουπιών" ενώ σε συνέντευξή του είχε δηλώσει χαρακτηριστικά:

«Κατά καιρούς έχω καταπιαστεί με διάφορα αθλήματα, όπως, τένις, κολύμβηση και πολεμικές τέχνες. Μάλιστα, έχω ασχοληθεί για πολλά χρόνια και με το στίβο, τομέα στον οποίο, εν τέλει, επέστρεψα προσφάτως. Μου αρέσουν πολύ τα επίπονα αθλήματα, λόγος ο οποίος με έκανε να γνωρίσω την κωπηλασία, το 2014» ενώ αποκάλυψε πως αποφάσισε να αποχωρήσει από το άθλημα γιατί είχε πια κουραστεί.

Survivor παίκτες

Νίνο Νικολαΐδης

«Η πρώτη μου συμμετοχή με την εθνική ομάδα ήταν το βαλκανικό πρωτάθλημα του 2015. Έκτοτε συνέχισα την πορεία μου σε αυτή μέχρι και τα τέλη του 2018. Σταμάτησα λόγω υπερβολικής κούρασης, καθώς και κάποιων αρνητικών συνθηκών που επικρατούσαν. Θεωρώ ότι πήρα την καλύτερη δυνατή απόφαση»

Survivor - Νίνο Νικολαΐδης

Τέλος έχει σπουδάσει στα ΤΕΦΑΑ κι αν λάβουμε υπόψιν την δήλωσε του «Μου αρέσει ο στίβος επειδή συνδυάζει τα πάντα, καθώς διαθέτει όλες τις απλές φυσικές δραστηριότητες. Τα αγωνίσματα που προτιμώ είναι οι ταχύτητες, τα άλματα και ορισμένα από τα ριπτικά», θα είναι ένας πολύ δυνατός παίκτης στο ριάλιτι φέτος!