Tempting Fortune αποκλειστικό: Η ημερομηνία της πολυσυζητημένης πρεμιέρας - Πού πραγματοποιούνται τα γυρίσματα

Το μάθατε πρώτοι από εμάς

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Tempting Fortune αποκλειστικό: Η ημερομηνία της πολυσυζητημένης πρεμιέρας - Πού πραγματοποιούνται τα γυρίσματα

Μία μία οι εκπομπές ξεκινούν και έτσι τα προγράμματα των καναλιών αρχίζουν να παίρνουν την τελική τους μορφή για την επόμενη σεζόν. Οι περισσότερες έχουν πρεμιέρα την Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου, ωστόσο όσον αφορά τα ριάλιτι και τις σειρές τα πράγματα αλλάζουν, ανάλογα με τις ημέρες προβολής τους.

Τι θα συμβεί, λοιπόν, με το Tempting Fortune, το νέο show επιβίωσης και πειρασμών; Πολλά είναι τα σενάρια που έχουν ακουστεί μέχρι τώρα, ωστόσο η πηγή του youweekly.gr γνωρίζει την απάντηση και εμείς θα την μοιραστούμε μαζί σας. Σε αντίθεση, λοιπόν, με τις πληροφορίες που ήθελαν το παιχνίδι να παίζει μετά το Survivor, οι αποκλειστικές μας πληροφορίες λένε πως τελικά θα παίζει νωρίτερα.

Πότε κάνει πρεμιέρα το Tempting Fortune

Έχουμε εξηγήσει ήδη πως το Survivor θα παίζει αργά το βράδυ, για περίπου δύο ώρες, από τις 22:15 μέχρι και τις 12:15 (δείτε εδώ ποια είναι η ημερομηνία της πρεμιέρας του), ενώ το Tempting Fortune θα παίζει στις 21:00. Η πρώτη ημέρα προβολής του θα είναι η Τρίτη 17 Σεπτέμβρη! Αξίζει να σημειωθεί δε, πως τα γυρίσματα θα πραγματοποιούνται στην Τουρκία.

Οι πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και οι διαγωνιζόμενοι έχουν ήδη ξεκινήσει το περιπετειώδες ταξίδι τους. Η αναχώρηση έγινε από το λιμάνι Ζονγκουλντάκ στη Μαύρη Θάλασσα με τους παίκτες να έχουν στις αποσκευές τους αρκετές χιλιάδες ευρώ, ενθουσιασμό αλλά και άγνοια γι’ αυτό που τους περιμένει.

Η διαδρομή αποδεικνύεται απαιτητική, κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες, και οι παγίδες είναι πολλές. Ήδη, πολλοί από τους συμμετέχοντες έχουν μπει στο δίλημμα να «αγοράσουν» κάποιους από τους ελκυστικούς πειρασμούς που εμφανίζονται μπροστά τους με τους υπόλοιπους να αντιδρούν για να μην χάσουν χρήματα. Η ένταση είναι μεγάλη και οι διαγωνιζόμενοι ωθούνται στα όριά τους.

Tempting Fortune

Tempting Fortune

Tempting Fortune