Power of Love trailer 9/9: «Δεν μπορώ να δώσω άλλες ευκαιρίες» - Η Μαρίνα γυρνάει όλο το σπίτι κλαίγοντας και χτυπώντας τα έπιπλα και ο Δημήτρης...

Ήρθε το τέλος για αυτούς τους δύο;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Power of Love trailer 9/9: «Δεν μπορώ να δώσω άλλες ευκαιρίες» - Η Μαρίνα γυρνάει όλο το σπίτι κλαίγοντας και χτυπώντας τα έπιπλα και ο Δημήτρης...

Μία εβδομάδα γεμάτη ένταση ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου στο Power of Love, μετά την αποχώρηση της Νίκης Παυλίδου (δείτε εδώ τις αποκαλύψεις που έκανε για τα ζευγάρια του παιχνιδιού). Μία νέα ξεκινάει από αύριο, Δευτέρα 9/9, και το πρώτο trailer βγήκε στον αέρα.

Σύμφωνα με αυτό, η κατάσταση ανάμεσα στη Μαρίνα και τον Δημήτρη θα είναι αρκετά περίεργη και είναι πολύ πιθανό να δούμε και έναν χωρισμό. Πιο συγκεκριμένα, ο ποδοσφαιριστής θα πλησιάσει την νέα παίκτρια, την Κλαούντια, και θα μιλήσουν, με εκείνον να της κάνει κοπλιμέντα και τα χέρια τους να μπλέκονται.

Τι θα δούμε αύριο 9/9 στο Power of Love

Αυτές οι εικόνες θα φτάσουν στα μάτια της Μαρίνας, η οποία δεν θα σταματήσει να κλαίει και από τα νεύρα της θα κοπανάει τα έπιπλα της βίλας. Οι συμπαίκτες τους, λοιπόν, θα πιάσουν τον Δημήτρη και την Κλαούντια για να τους εξηγήσουν τι έχει συμβεί, με την τελευταία να λέει: «Όταν θέλω κάτι, ο κόσμος να χαλάσει...», ρίχνοντας τα "δίχτυα" της προς τον μελαχρινό άντρα.

Ο ίδιος φαίνεται πως αυτό το απολαμβάνει και, μάλιστα, ενοχλείται από τις αντιδράσεις της κοπέλας με την οποία έδειχνε να είχε κατασταλλάξει. «Στις συγκεκριμένες αντιδράσεις δεν μπορώ να δώσω άλλες ευκαιρίες», ακούγεται να λέει και όταν οι δυο τους βρεθούν να μιλήσουν επιτέλους θα της πει: «Λένε δίπλα ότι η Μαρίνα έκλαψε 4 φορές», με εκείνη να γίνεται έξαλλη. Πού θα καταλήξει αυτή η συζήτηση; Θα μάθουμε σύντομα... Μέχρι τότε θα περιμένουμε με αγωνία!

Εντωμεταξύ, δυστυχώς, η Μαρίνα, από την πρώτη στιγμή που μπήκε στο παιχνίδι ξεκίνησε να δέχεται τα έντονα σχόλια των τηλεθεατών στο X/Twitter, τα οποία δεν περιορίζονταν μονάχα στον χαρακτήρα της και την συμπεριφορά της, αλλά αφορούσαν κυρίως και την εμφάνισή της.

Με αφορμή το επεισόδιο που προβλήθηκε στις 3/9, που δόθηκε παραπάνω χρόνος προβολής για την κατάσταση μεταξύ της ίδιας και του συμπαίκτη της, ακολούθησε ξανά πληθώρα αρνητικών αναρτήσεων, με πολλούς να λένε πως δεν χρειάζεται να βάφεται τόσο πολύ, αλλά και πως δεν πρέπει να "πειράζει" την εικόνα της.

Φυσικά, υπήρξαν και εκείνοι που δεν μπορούσαν να δεχθούν πως το 2024 μία γυναίκα κρίνεται για την εμφάνισή της και έσπευσαν να την υποστηρίξουν στα σχόλια, δηλώνοντας πως βρίσκονται στο πλευρό της και "μαλώνοντας" όσους μπήκαν στη διαδικασία να την "κράξουν" για αυτό τον λόγο.