Survivor: Τίποτα δεν θα είναι όπως το ξέραμε - Τα τρία πράγματα που θα κάνει διαφορετικά ο ΣΚΑΙ αυτή τη φορά

Θα πετύχει;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor: Τίποτα δεν θα είναι όπως το ξέραμε - Τα τρία πράγματα που θα κάνει διαφορετικά ο ΣΚΑΙ αυτή τη φορά

Ο νέος κύκλος του Survivor, ο έβδομος σερί στο κανάλι του ΣΚΑΙ, ετοιμάζεται να ξεκινήσει. Συνήθως το ριάλιτι επιβίωσης ξεκινούσε τις πρώτες ημέρες του Ιανουαρίου, ωστόσο αυτό φέτος αποτελεί παρελθόν, μιας που ο σταθμός έχει άλλα σχέδια για το β' μισό της σεζόν. Αυτή είναι και η πρώτη από τις αλλαγές που έχουν πραγματοποιηθεί στο παιχνίδι και σίγουρα θα παίξει ρόλο και στις αμοιβές των διαγωνιζόμενων.

Οι αλλαγές που θα γίνουν φέτος στο Survivor

Θα συμμετέχουν 21 παίκτες, οι οποίοι ήδη αναχώρησαν για τον Άγιο Δομίνικο την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου, και σε αντίθεση με άλλες χρονιές είναι όλοι τους καινούριοι και δεν έχουν ιδέα τι τους περιμένει. Κάποιους, βέβαια, μπορεί να τους γνωρίζεται ήδη από το Tik Tok (δείτε εδώ τα πρόσωπά τους). Δεν υπάρχει όριο ηλικίας, ενώ τέλος μπήκε και στον διαχωρισμό ανάμεσα σε διάσημους και μαχητές προφανώς.

Η τρίτη αλλαγή αφορά τη διάρκεια των επεισοδίων του show. Ενώ ξεκινούσε στις 9 το βράδυ και τελείωσε 12 - 1 τα ξημερώματα, τώρα θα ολοκληρώνεται στις 23:00, καθώς μετά από αυτό θα ακολουθεί το Tempting Fortune, ένα ακόμη ριάλιτι, με παρουσιαστή τον Γιάννη Τσιμιτσέλη.

Δείτε επίσης: Πόσα χρήματα παίρνει ο Γιώργος Λιανός; - Αυτή είναι η αμοιβή του

Οι τρεις παίκτες που κόπηκαν λίγο πριν αναχωρήσουν

O σεφ, Δημήτρης Φασουλιώτης, η αδερφή του πρώην μοντέλου GNTM, Μαρία Κερασιώτη αλλά και η Λήδα Μυλωνά τελικά δεν θα συμμετέχουν στο παιχνίδι! Την πληροφορία αυτή την μεταφέρω με κάθε επιφύλαξη βέβαια. Μπορεί τελικά να ανατραπεί πάλι το σενάριο... Ποιος ξέρει!

Μαρία Κερασιώτη

Να θυμάστε, ωστόσο, πως όπως κάθε άλλη χρονιά έτσι και φέτος το Youweekly.gr θα είναι εδώ καθημερινά με spoil, αποκαλύψεις και πολλά παρασκήνια από τον αγαπημένο Άγιο Δομίνικο!