Power of love spoiler: Αποχωρεί επιτέλους αυτή την εβδομάδα - Εκτός παιχνιδιού πολυσυζητημένο πρόσωπο

Ήρθε η στιγμή που πολλοί περίμεναν!

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Power of love spoiler: Αποχωρεί επιτέλους αυτή την εβδομάδα - Εκτός παιχνιδιού πολυσυζητημένο πρόσωπο

Νέα εβδομάδα με νέο επεισόδιο Power of love, ένα επεισόδιο στο οποίο θα μονοπωλήσει αρκετά το ενδιαφέρον η νέα παίκτρια που μπήκε πριν λίγες ημέρες στο σπίτι της αγάπης, η Μαρίνα! Η Μαρίνα θα βρεθεί ανάμεσα σε δυο άντρες που την θέλουν πολύ, τον Δημήτρη και τον Γιώργο και θα χρειαστεί κάποια στιγμή να διαλέξει (δείτε εδώ το σημερινό 2/9 trailer). Τα love stories της θα τραβήξουν αρκετά επεισόδια, επεισόδια για τα οποία θα μιλάμε καθημερινά εδώ στο youweekly.gr αλλά τώρα άλλο είναι το θέμα μας!

Το youweekly.gr γνωρίζετε πως είναι πρώτο στα spoil για το ριάλιτι, δεν του ξεφεύγει τίποτα! Σας έχουμε ήδη αποκαλύψει ποιος θα αποχωρήσει αυτή την εβδομάδα αλλά πάμε να σας κάνουμε μια υπενθύμιση, αφού επιβεβαιώθηκε 100%!

Την προηγούμενη εβδομάδα από το Gala του Power of love έφυγε η Κωνσταντίνα αφού απέναντί της έκατσε η Σωτηρία και ήταν λογικό! Αυτή, τι θα συμβεί;

Δείτε επίσης: Power of love: Spoiler μεγατόνων - Αυτό είναι το πρώτο ζευγάρι που περνάει τελικό!

Γυναικεία υπόθεση η αποχώρηση αυτής της εβδομάδας στο Power of love

Τα έλεγαν κάποιοι πως όσο είναι ο Δήμος μέσα στο παιχνίδι μόνο κορίτσια θα βλέπουμε να φεύγουν και να που έπεσαν μέσα! Θα αποχωρήσει ξανά γυναίκα! Πιο συγκεκριμένα αυτή την εβδομάδα στον τάκο θα βρεθεί η Έμιλυ με την φίλη της, Νίκη! Ναι, ναι καλά διαβάσατε επιτέλους η Νίκη θα μπει σε αυτή την θέση, ήταν αναμενόμενο! Όπως καταλαβαίνετε κι από μόνοι σας, λοιπόν, η Νίκη δεν πρόκειται να γλιτώσει! Το όνειρο πολλών παικτών αλλά και τηλεθεατών θα γίνει πραγματικότητα!

Η Νίκη βρίσκεται ήδη εκτός παιχνιδιού κι εμείς θα το δούμε αυτή την εβδομάδα!


ΠΗΓΗ