Γιώργος Λιανός: Το σχόλιο σε ερώτηση για τη συμμετοχή του Φώτη Ιωαννίδη στο Survivor - «Νομίζω ότι...»

Τι άλλο αποκάλυψε;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γιώργος Λιανός: Το σχόλιο σε ερώτηση για τη συμμετοχή του Φώτη Ιωαννίδη στο Survivor - «Νομίζω ότι...»

Ο Γιώργος Λιανός βρίσκεται στο ΟΑΚΑ όπου παρακολουθεί τον αγώνα Παναθηναϊκός - Λανς προκειμένου να πάρει το εισιτήριο για τους ομίλους του Conference League. Πριν τον αγώνα λοιπόν, ο παρουσιαστής έκανε δηλώσεις στην κάμερα μεταξύ άλλων και για το Survivor.

Μάλιστα, απάντησε και σε ερώτηση για το ενδεχόμενο να βλέπαμε σε κάποιο κύκλο του παιχνιδιού επιβίωσης και τον ποδοσφαιριστή του τριφυλλιού, Φώτη Ιωαννίδη (να σημειώσουμε πως στο γήπεδο βρίσκεται και η σύντροφός του Ελένη Βουλγαράκη).

Οι δηλώσεις του Γιώργου Λιανού για Survivor και όχι μόνο

«Αγώνας επιβίωσης είναι και αυτός. Σκεφτόμαστε μόνο θετικά απόψε, προσπαθούμε για το καλύτερο αποτέλεσμα, γιατί ο Παναθηναϊκός και η Ευρώπη είναι μια αλληλένδετη σχέση και έτσι πρέπει να παραμείνει. Με θετική σκέψη πάμε να πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα που είναι μόνο η νίκη. Είναι sold out σήμερα, ο κόσμος είναι και στις χαρές και στις λύπες μαζί. Ο κόσμος ξέρει πότε πρέπει να βάλει πλάτη και θα το αποδείξει απόψε με βροντερή φωνή», ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Λιανός στην κάμερα της Cosmote TV.

Στην συνέχεια σε ερώτηση για τον αν θα καλέσει στο Survivor τον Φώτη Ιωαννίδη, όταν πλέον θα έχει τελειώσει η καριέρα του στο ποδόσφαιρο, απάντησε: «Νομίζω ότι θα περάσουν πολλά χρόνια για να συμβεί αυτό, δεν θα είμαι εγώ εκεί».

Η επίσημη ανακοίνωση για την επιστροφή του Survivor

«Ο Γιώργος Λιανός δίνει το σύνθημα για την έναρξη του νέου κύκλου στο απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης αυτό το φθινόπωρο στον ΣΚΑΪ! Πιο στρατηγικό και πιο συναρπαστικό από ποτέ, το Survivor επιστρέφει στις ρίζες του, σε όλα εκείνα τα μοναδικά στοιχεία που το ανέδειξαν στο απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης.

Γυναίκες και άνδρες, ξεχωριστοί χαρακτήρες που έχουν ένα κοινό: τη σπίθα που μπορεί να γίνει φωτιά, τη δίψα για περιπέτεια! Όλοι πιστεύουν πως μπορούν να επιβιώσουν, ποιοι θα τα καταφέρουν;», αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για το Survivor.

Δείτε το trailer: