Power of love: Η τραγωδία που κρύβει πίσω από το χαμόγελό του ο Γιώργος Κόρκας - «Μου αφαίρεσαν όλο το δέρμα από το πόδι και...»

Το ατύχημα που του άλλαξε την ζωή

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Power of love: Η τραγωδία που κρύβει πίσω από το χαμόγελό του ο Γιώργος Κόρκας - «Μου αφαίρεσαν όλο το δέρμα από το πόδι και...»

Τον γνωρίσαμε πριν από λίγα χρόνια μέσα από ένα άλλο παιχνίδι αγάπης του ΣΚΑΙ, το Love Island και τώρα, με αφορμή το Power of love, είναι η δεύτερη φορά που τον βλέπουμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Ο Γιώργος Κόρκας παρά το γεγονός πως τότε είχε βρει τον έρωτα στα μάτια της Ιωάννας (δείτε την εδώ), τώρα μπήκε στο ριάλιτι ψάχνοντας αυτό το κάτι που θα τον συναρπάσει ξανά!

Μπορεί ακόμα να μην το έχει βρει αλλά είναι σίγουρα ένας πολύ έντονος χαρακτήρας που σε κάθε επεισόδιο μονοπωλεί το ενδιαφέρον. Στο χθεσινό 27/8 επεισόδιο, λοιπόν, του Power of love ήταν η δική του σειρά να βρεθεί στο κόκκινο δωμάτιο μαζί με την Κατερίνα Καραβάτου και να μιλήσει για την ζωή του, για τα παιδικά του χρόνια και για πράγματα που τον στιγμάτισαν.

Η εξομολόγηση του Γιώργου Κόρκα

«Είχα ένα ατύχημα μικρός, 21 χρονών. Έκανα μετωπική με ένα αμάξι κι έκανα δυο κωλοτούμπες με το μηχανάκι που ήμουν εγώ και είχε χυθεί τέλος πάντων το παραφλού το καυτό στο πόδι και μου αφαίρεσαν όλο το δέρμα από το πόδι, μου πήραν από το μπούτι και ήμουν τρεις μήνες σε ένα κρεβάτι. Αυτό είναι το πιο χοντρό νομίζω που έχω πάθει αλλά έχω κάτσει και με τον ώμο άλλον ένα μήνα, με το χέρι το σπασμένο πάλι. Δεν υπάρχει κάτι που να μην έχω σπάσει. Μη με βλέπεις έτσι που τα προσπερνάω σα να μην συνέβη τίποτα.

Το 2013, στο Λονδίνο, που θα ξεκινούσα την χρονιά μου (στο πανεπιστήμιο) συνέβη το ατύχημα και την έβγαλα τρεις μήνες σε ένα κρεβάτι. Εκεί είχα τρελαθεί τελείως. Δεν ξέρω αν αυτή οι μήνες ενίσχυσαν την τρέλα που έχω. Όταν νιώθεις ότι δεν μπορείς να αυτοεξυπηρετηθείς, να σηκωθείς από το κρεβάτι εκεί καταλαβαίνεις την αξία της ζωής και το πόσο από μια κλωστή κρεμόμαστε και δεν ξέρεις πότε μπορείς να πεθάνεις ή μπορείς να σπάσεις τα πάντα και να μείνεις - χτύπα ξύλο - ανάπηρος. Έχω φλερτάρει πολλές φορές με αυτό το πράγμα αλλά δεν βάζω μυαλό.

Τότε είχα δίπλα την οικογένειά μου και μια κοπέλα που είχα τότε δίπλα μου. Αν και μετά πήγε Αγγλία και τελειώσαμε», αποκάλυψε ο Γιώργος Κόρκας ενώ στην συνέχεια μίλησε για την μητέρα του που έχει ως πρότυπο αλλά και για την δυσκολία που αντιμετωπίζει στο να βρει μια γυναίκα που θα έχει όλα αυτά που εκείνος θέλει για να κάνει σχέση μαζί της.

«Από την μάνα μου έχω πάρει πάρα πολύ αγάπη και την έχω πολύ ψηλά. Πιστεύω ότι επειδή την έχω σαν πρότυπο γυναίκας γι' αυτό δυσκολεύομαι να βρω γυναίκα για σχέση σοβαρή, γιατί δεν μοιάζουν και πολλές στη μάνα μου ή τουλάχιστον 20 με 30% της μάνας μου»