Power of love: Ανατροπή! Αποχώρησε από το παιχνίδι η Νίκη Παυλίδου!

Μόλις το μάθαμε!

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Power of love: Ανατροπή! Αποχώρησε από το παιχνίδι η Νίκη Παυλίδου!

Οι αναγνώστες μας γνωρίζουν από εποχές Survivor πως ότι λέμε πέφτει πάντα, 100% μέσα! Φέτος, μέχρι να ξεκινήσει το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ έχουμε μια μεγάλη συμπάθεια στο σπίτι της αγάπης. Εγώ προσωπικά δεν χάνω επεισόδιο του Power of love γι' αυτό και σας έχω τα πιο καυτά news ever!

Η Νίκη Παυλίδου είναι ένας χαρακτήρας που από την πρώτη μέρα του παιχνιδιού άρχισε να συγκεντρώνει πολλά αρνητικά σχόλια από τους τηλεθεατές. Η κατάσταση, βέβαια, πολύ γρήγορα πήρε μεγαλύτερες διαστάσεις αφού με την συμπεριφορά της κατάφερε να είναι αρκετά αντιπαθής και ως προς τους συμπαίκτες της.

Έχει καταφέρει να βγει δημοφιλής παίκτρια τουλάχιστον τρεις φορές και στην τελευταία μάλιστα σώθηκε στο τσακ γιατί αν δεν είχε την ασυλία που προσφέρει αυτή η θέση θα ήταν ήδη εκτός παιχνιδιού αφού οι συμπαίκτες της σίγουρα θα την ψήφιζαν να φύγει! Αντ' αυτού ψήφισαν την κολλητή της Σοφία.

Οι πληροφορίες που έχουμε, ωστόσο, αναφέρουν πως.. μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, τρεις και τον τσακώσανε!

Πότε αποχωρεί από το σπίτι της αγάπης η Νίκη;

Η Νίκη Παυλίδου βρίσκεται ήδη εκτός παιχνιδιού αφού τα επεισόδια που βλέπουμε εμείς έχουν γυριστεί τουλάχιστον πριν τρεις εβδομάδες! Αύτη την εβδομάδα σας έχουμε αποκαλύψει ποια φεύγει (δείτε εδώ) και δεν είναι η Νίκη!

Η Νίκη θα αποχωρήσει την επόμενη εβδομάδα, μιας και βγαίνει προτεινόμενη προς αποχώρηση στο πλευρό της Έμιλυ και οι συμπαίκτες τους επιλέγουν την δεύτερη να παραμείνει!

Αντίο Νίκη...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Power of love trailer 30/8: Μπαίνει νέα παίκτρια - Με ανοιχτό το στόμα τα κορίτσια, με γουρλωμένα μάτια τα αγόρια

Power of love trailer 29/8: Βγαίνουν αλήθειες στη φόρα - Τι συμβαίνει με Σωτηρία και Νίκο; Ποιος πρώην παίκτης εμφανίζεται ξανά

Λάμπρος Κωνσταντάρας: Χείμαρρος κατά του Νίκου Πελετιέ - «Άμα είσαι 100 χρόνια πίσω, δεν θα έρθεις μπροστά»

Power of love trailer 28/8: Η ώρα της τιμωρίας έφτασε! Η ανακοίνωση της Καραβάτου για Δήμο, Ανδριάνα, Σωτηρία και Νίκο

Power of love: Η τραγωδία που κρύβει πίσω από το χαμόγελό του ο Γιώργος Κόρκας - «Μου αφαίρεσαν όλο το δέρμα από το πόδι και...»

ΣΚΑΙ: Μεταγραφή "βόμβα" στο κανάλι του Φαλήρου - Η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού

Power of love highlights 26/8: Τα δάκρυα της Καραβάτου για τον θάνατο των γονιών της και η ανακοίνωση που εξόργισε τους παίκτες!

Power of love: Spoiler μεγατόνων - Αυτό είναι το πρώτο ζευγάρι που περνάει τελικό!