Survivor - Επιστρέφει νωρίτερα από το αναμενόμενο: Η επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΪ

Όλες οι λεπτομέρειες

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Survivor - Επιστρέφει νωρίτερα από το αναμενόμενο: Η επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΪ

Αν και δεν ήταν λίγοι εκείνοι που περίμεναν πως το Survivor θα επιστρέψει από τη νέα χρονιά, τελικά ο ΣΚΑΪ με επίσημη ανακοίνωσή του επιβεβαιώνει την ανατροπή: Το reality επιβίωσης θα προβληθεί από το ερχόμενο φθινόπωρο.

Η ευχάριστη έκπληξη δεν έρχεται χωρίς ορισμένους προβληματισμούς, καθώς ήταν προγραμματισμένο στο ίδιο διάστημα να ξεκινήσει το The Voice. Με δεδομένο ότι, σύμφωνα και με την ανακοίνωση του σταθμού, παρουσιαστής του Survivor θα είναι ο Γιώργος Λιανός, μένει να δούμε πώς θα διαμορφωθεί η κατάσταση στο πρόγραμμα.

Survivor - Επιστρέφει νωρίτερα από το αναμενόμενο: Η επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΪ

H επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για το Survivor

«Ο Γιώργος Λιανός δίνει το σύνθημα για την έναρξη του νέου κύκλου στο απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης αυτό το φθινόπωρο στον ΣΚΑΪ! Πιο στρατηγικό και πιο συναρπαστικό από ποτέ, το Survivor επιστρέφει στις ρίζες του, σε όλα εκείνα τα μοναδικά στοιχεία που το ανέδειξαν στο απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης.

Γυναίκες και άνδρες, ξεχωριστοί χαρακτήρες που έχουν ένα κοινό: τη σπίθα που μπορεί να γίνει φωτιά, τη δίψα για περιπέτεια! Όλοι πιστεύουν πως μπορούν να επιβιώσουν, ποιοι θα τα καταφέρουν;», αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για το Survivor.

Δείτε το trailer:

Οι αλλαγές που αναμένονται και οι νέοι παίκτες

Το reality επιβίωσης θα έχει μία σαφώς ανανεωμένη εικόνα, όπως σας είχαμε μεταφέρει. Ο τελευταίος κύκλος του Survivor ήταν ο πρώτος που το τηλεοπτικό κοινό δεν είχε λόγο στις αποφάσεις για το ποιος παίκτης θα αποχωρήσει από το νησί, μία απόφαση που στέρησε από την παραγωγή όχι μόνο τα έσοδα από τις ψηφοφορίες μέσω μηνυμάτων και τηλεφωνημάτων, αλλά και το engagement.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτό δεν θα συνεχιστεί, καθώς η παραγωγή σκοπεύει να επαναφέρει ένα μεικτό σύστημα ψηφοφοριών, το οποίο θα δίνει στο κοινό τη δυνατότητα να επηρεάσει ποιος θα είναι υποψήφιος για αποχώρηση, θυμίζοντας τις νέες διαδικασίες ψηφοφοριών της Eurovision.

Όσον αφορά τους παίκτες, σύμφωνα με έρευνες που έγιναν, οι τηλεθεατές του Survivor θα ήθελαν να δουν περισσότερους influencers και κυρίως YouTubers να συμμετέχουν στο ριάλιτι, δηλαδή πρόσωπα με ήδη διαμορφωμένο κοινό και μεγάλη επιρροή στα social media και σε αυτή την κατεύθυνση θα κινηθεί η παραγωγή.

TAGS