Σοφία για Power of love: «Οι περισσότεροι μπήκαν στο παιχνίδι για να γίνουν γνωστοί»

«Ευχαριστήθηκα την αποχώρησή μου»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Σοφία για Power of love: «Οι περισσότεροι μπήκαν στο παιχνίδι για να γίνουν γνωστοί»

Η Σοφία Τσέκου ήταν καλεσμένη στο στούντιο της εκπομπής «Summer's Cool», όπου μίλησε για το παρασκήνιο της αποχώρησής της από το Power of Love.

Μεταξύ άλλων, η πρώην παίκτρια του reality αγάπης ανέφερε πως οι περισσότεροι δεν πήγαν εκεί για να βρουν τον έρωτα αλλά... followers, ενώ ευχήθηκε τα καλύτερα στη Σωτηρία Δεμίρογλου, για την οποία τονίζει ότι δεν την ενόχλησε η στάση της στο Power of Love.

Τι δηλώνει η Σοφία μετά το Power of love

«Ευχαριστήθηκα την αποχώρησή μου, γιατί είχαν αρχίσει να γίνονται πράγματα που δεν μου άρεσαν. Είχε χαλάσει αυτό που είχαμε με τον Δημήτρη, κάτι που δεν περίμενα ποτέ, ούτε περίμενα να βρω τον έρωτα. Οι περισσότεροι που μπήκαν στο παιχνίδι δεν πήγαν για αυτό, αλλά για την τηλεθέαση και να γίνουν γνωστοί», δήλωσε αρχικά η Σοφία αναφερόμενη στην παραμονή της Power of Love.

Δείτε επίσης: Σοφία Τσέκου: Πως ήταν στο παρελθόν η παίκτρια του Power of love - Οι φωτογραφίες με μαγιό και ξανθά μαλλιά

«Εγώ αισθάνθηκα πράγματα για τον Δημήτρη, πιστεύω ότι αισθάνθηκε κι εκείνος πριν γίνει όλο αυτό το hype. Απλά μετά δεν μπορώ ξέρω τι πήγε τόσο λάθος», συμπλήρωσε σχετικά με τον έρωτά της στο Power of Love που «έσβησε» άδοξα.

«Πολύς κόσμος μου έκανε “επίθεση”»

Μιλώντας για το ενδεχόμενο να την ενόχλησε κάποια κίνηση της Σωτηρίας απέναντι στον Δημήτρη, ήταν αρνητική. «Συμπαθώ πολύ τη Σωτηρία και το είχαμε συζητήσει. Το μόνο που με ενόχλησε σε αυτό το κομμάτι είναι τα social media, πολύς κόσμος μου έκανε “επίθεση” επειδή ήμουν με τον Δημήτρη και δεν ήταν με τη Σωτηρία, σαν να φταίω εγώ ή σαν να μην έχει προσωπικότητα εκείνος. Δεν μπορώ να τον πάρω απ' το χεράκι και να του πω πού να πάει», σημείωσε η πρώην παίκτρια του Power of Love.

Κλείνοντας μίλησε για τις προσωπικές της άμυνες: «Ξενερώνω εύκολα και προχωράω, δεν μου κάνει αίσθηση ό,τι και αν συμβεί. Περνάω απ' το συναίσθημα στη λογική, είναι άμυνα. Όσο εκλογικεύω τα πράγματα, τόσο εύκολα φεύγουν τα συναισθήματα».