Power of love: Δύσκολες ώρες για την Σωτηρία - Απόψε αποκαλύπτει τα πάντα!

Μιλά πρώτη φορά ανοιχτά με κλάματα και αναφιλητά

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Power of love: Δύσκολες ώρες για την Σωτηρία - Απόψε αποκαλύπτει τα πάντα!

Μπορεί ο ΣΚΑΙ - αυτή την ώρα που γράφονται αυτές οι λέξεις - να μην έχει δημοσιεύσει trailer για το αποψινό 19/8 επεισόδιο αλλά εγώ που είμαι φανατική με το Power of love φέτος, ξέρω ήδη το highlights της αποψινής βραδιάς. Πρωταγωνίστρια αυτού η Σωτηρία Δεμίρογλου φυσικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Youweekly.gr απόψε ήρθε η ώρα για το κόκκινο δωμάτιο της Σωτηρίας με την Κατερίνα Καραβάτου. Η παίκτρια του ριάλιτι αγάπης θα ανοίξει για πρώτη φορά την καρδιά της στο τηλεοπτικό κοινό. Θα μιλήσει και θα κλάψει για πράγματα, ανθρώπους και καταστάσεις που την στιγμάτισαν, αποκαλύπτοντας, μάλιστα, γεγονότα από το παρελθόν της που λίγοι γνώριζαν.

Η Σωτηρία θα αναφερθεί και στην οικογένειά της αλλά και σε μια σχέση που έχει στο παρελθόν και την στιγμάτισε. Υπενθυμίζουμε πως εμείς μήνες τώρα σας έχουμε αποκαλύψει ποιος είναι ο πρώην σύντροφός της (δείτε εδώ το πρόσωπό του).

UPDATE 13:43

Κυκλοφόρησε το trailer που επιβεβαιώνει τα λεγόμενά μας φυσικά!

Η επόμενη αποχώρηση από το Power of love

Δείτε επίσης: Power of love: Όλη η αλήθεια για την φημολογούμενη αποχώρηση της Νίκης Παυλίδου

Μετά την απρόσμενη αποχώρηση της Σοφίας, ετοιμάζεται η αποχώρηση ενός άνδρα, που είναι και το πιο βασικό γεγονός, καθώς καθορίζει τα ζευγάρια κάθε φορά και πώς αυτά θα συνεχίσουν, και το youweekly.gr γνωρίζει ήδη τους δύο υποψήφιους. Ο ένας από αυτούς είναι έκπληξη!

Δήμος και Κρις υποψήφιοι στο Power of Love

Σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες, λοιπόν, πρώτος θα αναδειχθεί, μετά από ψηφοφορία, ο Κρις, ο οποίος δεν έχει δείξει ακόμα το 100% του εαυτού του στο ριάλιτι, και δεύτερος θα βγει ο... Δήμος Περπερίδης. Η Νίκη φαίνεται πως πλησιάζει τον στόχο της, που είναι να τον διώξει από το παιχνίδι, αλλά σίγουρα δεν θα τα καταφέρει αφού ένα πουλάκι μας έχει ήδη σφυρίξει πως ο Κρις έχει επιστρέψει από εκεί που ήρθε!