Power of Love trailer 14/8: «Τι λέει αυτή ρε; Πας καλά; Παλιοψεύτρα!» - Ο Δήμος βγαίνει εκτός εαυτού και της επιτίθεται

Τι θα παρακολουθήσουμε στο αποψινό επεισόδιο

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Power of Love trailer 14/8: «Τι λέει αυτή ρε; Πας καλά; Παλιοψεύτρα!» - Ο Δήμος βγαίνει εκτός εαυτού και της επιτίθεται

Το βράδυ της Τετάρτης 14 Αυγούστου θα προβληθεί ένα ακόμη επεισόδιο του Power of Love και το trailer έχει ήδη βγει στον αέρα. Όπως όλα δείχνουν, σύμφωνα με αυτό, θα γίνει μεγάλος σαματάς και για μία ακόμη φορά πρωταγωνιστές θα είναι ο Δήμος Περπερίδης και η Νίκη Παυλίδου. Στην διαμάχη τους, όμως, θα μπλεχτεί και η Γλυκερία Τσολπίδου από το πουθενά.

Ο Δήμος, αρχικά, θα τα βάλει με τη Νίκη κατηγορώντας την για στημένες ψηφοφορίες και ζητώντας δημόσια συγγνώμη από την Μαρκέλλα για την συμπεριφορά του, διότι θεωρεί πως η πρώτη κρυβόταν πάντα από πίσω, και λίγο αργότερα θα σηκωθεί έξαλλος από την καρέκλα του και θα φωνάξει: «Τι λέει αυτή ρε; Κοπέλα μου, πας καλά; Βρε παλιοψεύτρα!».

Δείτε επίσης: Χαμός στο διαδίκτυο με την Σωτηρία - «Μη μασάς, κράτα γερά»

Τότε είναι που θα ακουστεί η φωνή της Γλυκερίας, η οποία θα πει: «Δεν μπορώ το ψέμα! Δεν το έχω πει ποτέ αυτό», χωρίς ωστόσο να εξηγείται πώς οδηγούνται σε αυτή την έκρηξη. Θα τα μάθουμε όλα απόψε!

Δείτε επίσης το αποκλειστικό μας: Λένε ότι είναι μαζί αλλά τελικά δεν είναι - Όλη η αλήθεια

Το trailer του αποψινού 14/8 επεισοδίου του Power of Love

Πάντως όλα ξεκίνησαν όταν η Νίκη Παυλίδου είχε ψηφιστεί ως η πιο δημοφιλής παίκτρια του ριάλιτι αγάπης την περασμένη εβδομάδα και όταν κλήθηκε να επιλέξει έναν από τους άντρες του παιχνιδιού για να βγει ραντεβού επέλεξε εκείνον.

Όπως μάθαμε, το ραντεβού αυτό δεν θα πραγματοποιήθηκε ποτέ και παρόλο που αυτό μπορεί να μην λέει κάτι από μόνο του, παρατηρήσαμε πως τα δύο αυτά πρόσωπα έχουν κάνει unfollow μεταξύ τους στα social media, πράγμα που σημαίνει πως κάτι σοβαρό έχει συμβεί ανάμεσά τους, τόσο που τους έφτασε στο σημείο να μην ξέρουν αν θα μιλάνε καλά καλά πια.

Unfollow Παυλίδου Περπερίδης power of love

Unfollow Instagram Παυλίδου Περπερίδης power of love