Power of Love – Οι πρώτες δηλώσεις της Μαρκέλλας μετά την επεισοδιακή αποχώρηση: «Τα κορίτσια πέρναγαν μία εικόνα που δεν ίσχυε»

Δεν χαιρέτησε τους συμπαίκτες της: «Θα ήταν διπροσωπία»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Instagram/anna_markella
Instagram/anna_markella

Άφησε πίσω της το σπίτι του Power of Love η Άννα Μαρκέλλα, όπως σας είχε μεταφέρει το youweekly.gr. Μπορεί να ξεχώρισε για το εντυπωσιακό παρουσιαστικό της, ωστόσο σίγουρα άφησε μία πικρία σε αρκετούς συμπαίκτες της... Χαρακτηριστικό είναι πως δεν χαιρέτησε κανέναν αποχωρώντας, παρά μόνο τη Σωτηρία και τον Νίκο, με τους υπόλοιπους να τη χαρακτηρίζουν «κακίστρω».

Μάλιστα φεύγοντας ακούγεται να λέει «Άντε γαμ...τε» στους πρώην συμπαίκτες της στο Power of Love και δεν κρύβει πως νιώθει αδικημένη από τη στάση τους απέναντί της τους τελευταίους μήνες.

Τι δήλωσε η Άννα Μαρκέλλα μετά την αποχώρησή της απ' το Power of Love

Λίγες ώρες μετά την προβολή της αποχώρησής της, η Άννα Μαρκέλλα μίλησε σε ζωντανή σύνδεση με την εκπομπή «Summer's Cool», όπου περιέγραψε το παρασκήνιο της αποχώρησής της από το Power of Love και μίλησε για όλα όσα ένιωσε πως την αδικούν.

«Όλα συνέβησαν πολύ γρήγορα, δεν πρόλαβα να αντιδράσω από τότε που γυρίσαμε από το Μπόντρουμ και να καταλάβω ότι θα είμαι υποψήφια και μπορεί να με βγάλουν από το παιχνίδι. Πραγματικά δεν το περίμενα με τίποτα, γιατί έχω να δείξω πολλά καλά. Ήρθα στο Power of Love για να το ζήσω, για να βρω την αγάπη μου ή τουλάχιστον να δείξω καλά πράγματα στον κόσμο», δήλωσε αρχικά η Άννα Μαρκέλα.

«Άκουσα διάφορα πράγματα, και ακόμα τα ανακαλύπτω βλέποντας τα επεισόδια. Πραγματικά δεν ξέρω αν γίνεται, αλλά θα ήθελα να γυρίσω πίσω γιατί έχω αφήσει πολλά στη μέση. Με τον Δήμο συγκεκριμένα ήταν θέμα σεβασμού, υπήρχε μία εικόνα στο σπίτι των ανδρών προς το πρόσωπό μου, που δεν ίσχυε. Επειδή δεν έχουμε αρκετό χρόνο με τα αγόρια, ήταν πιο εύκολο για τα κορίτσια να περνάνε λάθος εικόνα», συμπλήρωσε.

«Η Σωτηρία είναι ο πιο αληθινός άνθρωπος στο παιχνίδι και ο Νίκος το ίδιο. Βέβαια η συμπάθειά τους εννοείται πως είναι 100% αληθινή, τους αγαπάω και τους λατρεύω. Είναι ένα μοναδικό ζευγάρι, τους υποστηρίζω μέχρι τέλους. Δεν κρύβω ότι είναι πολύ άδικο αυτό που έγινε μαζί μου και ότι θέλω να γυρίσω στο Power of Love. Δεν τους χαιρέτησα γιατί θα ήταν σαν διπροσωπία», κατέληξε μιλώντας στην εκπομπή του ΣΚΑΪ.