Power of Love: «Η θέση της γυναίκας στην κοινωνία είναι μόνο μία, η ανατροφή των παιδιών και η στήριξη στον σύζυγό της»

«Θέλω να έχω διψήφιο αριθμό παιδιών και τρεις γυναίκες δεν μου αρκούν»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Power of Love: «Η θέση της γυναίκας στην κοινωνία είναι μόνο μία, η ανατροφή των παιδιών και η στήριξη στον σύζυγό της»

Οι κυρίες προηγούνται, γι' αυτό και συστήθηκαν πρώτες στο πρώτο επεισόδιο το Power of Love. Σειρά είχαν οι άνδρες, με έναν εξ αυτών να προξενεί έντονες αντιδράσεις. O λόγος για τον Νίκο Πελετιέ, που εξέθεσε τις απόψεις του για τις γυναίκες και για την οικογένεια, επαναλαμβάνοντας ουσιαστικά αυτά που αναφέρει και στο TikTok.

Ο δημιουργός περιεχομένου, που δηλώνει «προπονητής σχέσεων», ανέφερε πως μπήκε στο Power of Love για να γνωρίσει τον έρωτα και πως Θεός του είναι η Γυναίκα, ωστόσο μόνο κολακευτικές δεν ήταν οι απόψεις που ανέφερε για τις γυναίκες.

Δείτε επίσης: Power of Love: Οι 6 γυναίκες συστήνονται στην κάμερα και περιγράφουν τον άντρα των ονείρων τους

Οι δηλώσεις του παίκτη του Power of Love που προκάλεσαν αντιδράσεις

«Είμαι ο καλύτερος προπονητής σχέσεων σε ολόκληρο τον κόσμο. Αλλάζω ζωές. Παίρνω έναν άνθρωπο σαν πέτρα και τον μετατρέπω σε άγαλμα. Ξεκίνησα αυτό το επάγγελμα στο κεντρικό Λονδίνο πριν από ακριβώς 7 χρόνια. Μπαίνω σε αυτό το παιχνίδι για να γνωρίσω ακόμα έναν έρωτα, επειδή στο μέλλον θέλω να έχω διψήφιο αριθμό παιδιών και τρεις γυναίκες δεν μου αρκούν», είπε χαρακτηριστικά ο νέος παίκτης του Power of Love.

«Η θέση της γυναίκας στην κοινωνία είναι μόνο μία, η ανατροφή των παιδιών και η στήριξη στον σύζυγό της. Μία γυναίκα πραγματικά μπορεί να ερωτευτεί παράφορα σε δέκα λεπτά. Πιστεύω μόνο σε έναν Θεό και Αυτός ονομάζεται γυναίκα», κατέληξε ο Νίκος Πελετιέ, συστήνοντας τον εαυτό του, ωστόσο τον κατακεραύνωσε το «X», καθώς και μία συμπαίκτριά του στο Power of Love, που παρακολουθούσε το περιεχόμενό του.