J2US Ημιτελικός - Δέσποινα Βανδή και Λευτέρης Πανταζής θυμήθηκαν με συγκίνηση τον αξέχαστο Βασίλη Καρρά: «Νιώθω ότι δεν έχει φύγει»

Λόγια από καρδιάς

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
J2US Ημιτελικός - Δέσποινα Βανδή και Λευτέρης Πανταζής θυμήθηκαν με συγκίνηση τον αξέχαστο Βασίλη Καρρά: «Νιώθω ότι δεν έχει φύγει»

Ο Μανώλης Κλωνάρης και η Ζωή Παπαδοπούλου ερμήνευσαν τραγούδι του αείμνηστου Βασίλη Καρρά, το «Όταν τα χρόνια σου περάσουν», στον αποψινό (28/6) ημιτελικό του J2US. Με αυτή την αφορμή, ο Νίκος Κοκλώνης και οι κριτές θυμήθηκαν όμορφες στιγμές με τον εμβληματικό λαϊκό τραγουδιστή, που έχει μείνει στις καρδιές εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων.

«Τρέμω, είμαι συγκινημένος», είπε ο Νίκος Κοκλώνης. «Άκουγα τα παιδιά, είμαι συνήθως πάντα χαρούμενος, με ξέρετε. Μου λείπει πάρα πολύ ο Βασίλης Καρράς. Μου ήρθε στο μυαλό όταν άκουγα τον Μανώλη. Ζητώ συγγνώμη που δεν είμαι τόσο χαρούμενος όσο συνήθως. Σκέφτηκα τον Βασίλη εδώ πάνω, στα “κακά” του και μου έλεγε “Πιτσιρικάκο”. Από εκεί που είναι μας δίνει την αγάπη του. Μου λείπει πολύ, θα ήθελα πολύ να ήταν εδώ».

Η κριτική επιτροπή του J2US μνημόνευσε επίσης τον Βασίλη Καρρά

Τον λόγο πήρε η Δέσποινα Βανδή, που είχε συνεργαστεί με τον Βασίλη Καρρά στο παρελθόν. «Ξέρω πόση μεγάλη αδυναμία του είχες, Νίκο, αλλά δεν νιώθω ότι έχει φύγει. Είναι ένα παράδοξο συναίσθημα, που δεν μπορεί να επικοινωνήσει το μυαλό με την καρδιά. Δεν το νιώθω, είναι περίεργο», σημείωσε η κριτής του J2US.

«Μας ταξίδεψες, μου θύμισες τον Βασίλη, που είχα συνεργαστεί πολλές φορές μαζί του, τα είχαμε πιει, είχαμε φάει μαζί... Την τελευταία φορά που μιλήσαμε του είχα στείλει ένα τραγούδι ντουέτο με έναν φίλο μας μαέστρο, τον πήρα τηλέφωνο και μου λέει: “Πιτσιρίκο, δίνω μάχη, άμα τα καταφέρω θα το πούμε το τραγουδάκι”. Σαν να μην έφυγε ποτέ, οπότε είπε και η Δέσποινα, μας ακούει, μας βλέπει και χαίρεται» είπε ο Λευτέρης Πανταζής κάνοντας την κριτική του στο J2US.