Survivor: Ούτε το 1/4 των χρημάτων του νικητή - Το ποσό που κέρδισε ο Φάνης Μπολέτσης για 25 εβδομάδες στον Άγιο Δομίνικο

Κι όμως!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Ο Φάνης Μπολέτσης ήταν ένα από τα μεγαλύτερα φαβορί του φετινού Survivor, καθώς από τον πρώτο καιρό κατάφερε να τραβήξει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού και να βρει τους συμμάχους του μέσα και έξω από το παιχνίδι, με τον έντονο χαρακτήρα του. Πάντα εξέφραζε την άποψή του, γι' αυτό και πολλές φορές έμπαινε στο στόχαστρο των αντιπάλων του.

Ήταν και ο πιο δυνατός αγωνιστικά σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία του ριάλιτι, ωστόσο δεν κατάφερε να φέρει την πολυπόθητη νίκη, εφόσον ο Ντάνιελ Νούρκα, με τον οποίο έχει γίνει πολύ καλός φίλος, κατάφερε να τον εκτοπίσει και να πάρει το έπαθλο μαζί με τα 100.000 ευρώ και όχι μόνο (δείτε εδώ πόσα χρήματα συγκέντρωσε συνολικά).

Πόσα χρήματα κέρδισε ο Φάνης Μπολέτσης από το Survivor

Ο Φάνης, επειδή δεν ήταν διάσημος, δεν μπορούσε να κλείσει μεγαλύτερη συμφωνία όσον αφορά την χρηματική του αμοιβή, επομένως, όπως και όλοι οι μαχητές, είχε δεχθεί να παίρνει χίλια ευρώ την εβδομάδα. Έμεινε στον Άγιο Δομίνικο για 25 εβδομάδες, επομένως έβγαλε 25.000 ευρώ!

Δεν συγκρίνονται με τα ποσά που έχουν κερδίσει οι celebrities, ακόμη κι αν εκείνοι παρέμειναν πολύ λιγότερο στο παιχνίδι - πόσω μάλλον με όσα έβγαλε η Δαλάκα που είναι και η πιο καλοπληρωμένη αυτού του κύκλου - όμως είναι ένα εξίσου σημαντικό.

Φάνης Μπολέτσης Survivor χρήματα

Ο Φάνης Μπολέτσης γεννήθηκε το 1996 και ανήκει στη δεύτερη γενιά των επιχειρηματιών του γνωστού Piu Verde στην περιοχή του Παπάγου. Έχει ασχοληθεί με το ποδόσφαιρό και στο Survivor 2024 παίρνει μέρος για να δοκιμάσει τις αντοχές του.

Με μια βόλτα στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μπορεί κάποιος να ανακαλύψει πως η σχέση με την οικογένειά του είναι πολύ δεμένη και η αδερφή του πέρα από κούκλα είναι κι ένα από τα πιο αγαπημένα του πρόσωπα! Οι φωτογραφίες μαζί της είναι άπειρες, από πολλές κοινές τους στιγμές αλλά και ταξίδια τους στο εξωτερικό!

Δείτε επίσης: Χρύσα Χατζηγεωργίου: «Δεν τρέχει τίποτα με τον Φάνη, με τη Νεφισέ κάτι συμβαίνει...»