Survivor highlights τελικού: Ο Ντάνιελ Νούρκα κέρδισε τις 100.000 ευρώ! Τα κλάματα της Δαλάκα και ο παρουσιαστής Κατσούλης

Όσα είδαμε στο μεγάλο φινάλε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor highlights τελικού: Ο Ντάνιελ Νούρκα κέρδισε τις 100.000 ευρώ! Τα κλάματα της Δαλάκα και ο παρουσιαστής Κατσούλης

Το βράδυ της Πέμπτης 26/6 πραγματοποιήθηκε ο μεγάλος τελικός του Survivor όπου αναδείχθηκε ο νικητής για το 2014 έπειτα από περίπου 6 μήνες στον Άγιο Δομίνικο. Εμείς έχουμε όλα τα highlights της βραδιάς...

Τα 26/6 highlights του Survivor

Oι αφίξεις στο Άλσος Γαλατσίου, εντυπωσιάζουν οι νέες εμφανίσεις

Το youweekly.gr βρέθηκε εκεί. Δείτε παρακάτω αποκλειστικές από τον τελικό του Survivor:

Σταυρούλα Χρυσαειδή

Αλέξης Παππάς

Αναστασία Τσέρου

Ζωή Ασουμανάκη, Άιρα Αντομαϊτύτε

Γιάννης Περπατάρης, Χρήστος Βολικάκης

Ζωή Ασουμανάκη, Σωτήρης Λαμάι

Δώρα Νικολή

Μαριλίνα Βακονδίου

Ποιος ήθελαν νικητή οι παίκτες;

Ξεκινώντας από τον Παύλο Παπαδόπουλο και την Άιρα Αντομαϊτύτε, επέλεξαν Κατερίνα Δαλάκα και Ντάνιελ Νούρκα αντίστοιχα, έχοντας βρεθεί σε Κόκκινους και Μπλε αντίστοιχα, στην «θητεία» τους στο Survivor. Η Ζωή Ασουμανάκη απάντησε από την πλευρά της: «Στηρίζω τον Ντάνιελ Νούρκα, γιατί ήμασταν μαζί από την αρχή. Είναι πολύ καλό παιδί και θεωρώ ότι έχει δείξει μεγάλη εξέλιξη, το αξίζει».

Ο Χρήστος Βολικάκης δήλωσε χαρακτηριστικά: «Και τα τρία παιδιά είναι αξιόλογα, έφτασαν με την αξία τους στον μεγάλο τελικό, συγχαρητήρια. Θα ήθελα τον Φάνη νικητή, το έχω ξαναπεί, έχει ξεχωρίσει λίγο παραπάνω αγωνιστικά, αλλά θα δούμε δυνατές μονομαχίες. Θα νικήσει ο πιο ψύχραιμος«.

Ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους απάντησε από την πλευρά του: «Θα στηρίξω την Κόκκινη ομάδα, την Κατερίνα Δαλάκα. Από την άλλη και ο Ντάνιελ είναι πολύ φίλος μου, “κολλήσαμε” εξαρχής στο παιχνίδι, άσχετα που έκλεισα τον κύκλο μου κάνοντας παρέα με Γκιουλέκα και Κατερίνα. Ένας από τους δύο θέλω να στεφθεί νικητής του φετινού Survivor».

Τους Μπλε στήριξε ο Σταμάτης Ταλαδιανός χωρίς να ξεχωρίζει αγαπημένο παίκτη στον τελικό του Survivor: «Θα ήθελα δύο, αλλά δεν γίνεται. Θέλω ή τον Φάνη ή τον Ντάνιελ, δεν θέλω να πω κάποιον συγκεκριμένα». Η Μαριλίνα Βακονδίου επίσης δήλωσε Μπλε στην καρδιά: «Συμφωνώ. Είμαι μαχήτρια, παραμένω Μπλε. Εύχομαι καλή επιτυχία στον Φάνη και στον Ντάνιελ, εννοείται και στην Κατερίνα».

Τέλος, τη θέση από τον ημιτελικό του Survivor επανέλαβε ο Σωτήρης Λαμάι, πως λόγω χαρακτήρα, αλλά και κοινής καταγωγής αγαπάει περισσότερο τον Ντάνιελ Νούρκα: «Το έχω πει και το φωνάζω, τον Ντάνιελ για πολλούς λόγους. Μακάρι. Forza Ντάνιελ!».

Όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα, τελικά ο Ντάνιελ Νούρκα στέφεται νικητής στις καρδιές των φετινών Survivors!

Έπαθε πλάκα ο Γιώργος Λιανός με την... Baywatch Χρύσα - Το φινάλε στο «φλερτ» με τον Ρικουνάκη

Χθες δεν πρωταγωνίστησαν μόνο οι φιναλίστ του Survivor 2024, αλλά ένας παίκτης με σχετικά σύντομη διαμονή, αλλά ένα μεγάλο φλερτ. Ο λόγος για τον Νίκο Ρικουνάκη, που δήλωσε σε όλους τους τόνους πόσο του άρεσε η Χρύσα Χατζηγεωργίου και θα ήθελε να κάνουν κάτι, αλλά τελικά ανταπόκριση δεν βρήκε...

Στο αφιερωματικό βίντεο που προβλήθηκε με τη «σχέση» τους, την παράσταση έκλεψε ένα πλάνο με τη Χρύσα να περνάει κάποια εμπόδια και να προκαλεί την έντονη αντίδραση του Γιώργου Λιανού. «Είναι μεγάλο το video wall και είναι όλα... πιο μεγάλα, σαν να βλέπω Baywatch! Τι ήταν αυτό το πράγμα», είπε ο παρουσιαστής του Survivor, αναφερόμενος στο πληθωρικό μπούστο της νεαρής παίκτριας, πριν δώσει τον λόγο στη Χρύσα Χατζηγεωργίου και τον Νίκο Ρικουνάκη για να «αποχαιρετήσουν» αυτό το φλερτ που δεν άνθισε.

Μπορεί να μην βρήκε την τύχη του στο Survivor 2024, ωστόσο μάλλον βρισκόταν σε λάθος... χώρα ο Νίκος Ρικουνάκης. Όπως αποκάλυψε ο Τζέιμς Καφετζής, ο πρώην συμπαίκτης του βρέθηκε στη Ρόδο και έκαψε καρδιές. «Ενισχύει την οικονομία του νησιού, γιατί τέσσερις Γερμανίδες γύρισαν πίσω στη Ρόδο γι' αυτόν μέσα σ' έναν μήνα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Πανικός» στο Άλσος Γαλατσίου με την είσοδο του Σάκη Κατσούλη

Στο Άλσος Γαλατσίου βρισκόταν ο Σάκης Κατσούλης, δύο φορές νικητής του Survivor, και είχε τον πρόλογο αλλά και την υποδοχή που του άξιζε. «Έχουμε καλέσει έναν άνθρωπο, ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά αυτό το παιχνίδι. Έχει και τις αποδείξεις στο σπίτι του. Θέλουμε το δικό του σχόλιο, επειδή έχει παρακολουθήσει την προσπάθειά σας φέτος, αλλά την έχει ζήσει εις διπλούν. Το πιο ζεστό σας χειροκρότημα για τον Σάκη Κατσούλη», είπε ο παρουσιαστής, με το Άλσος Γαλατσίου να «σείεται» στην είσοδο του All Star νικητή.

O «διπλοκουπάτος», όπως τον χαρακτήρισε ο Γιώργος Λιανός, έδωσε τα συγχαρητήριά του στους φετινούς φιναλίστ και είπε από την πλευρά του: «Καλή επιτυχία σε όλους. Από τη στιγμή που έφτασαν στους τρεις καλύτερους του Survivor 2024, αυτό τα λέει όλα. Συγχαρητήρια και στους τρεις, και στον Γιώργο Γκιουλέκα που έφτασε στην τετράδα. Βασικά συγχαρητήρια σε όλους που συμμετείχαν στο Survivor. Όποιος το έχει αντέξει, ακόμα και για μία εβδομάδα, αξίζει συγχαρητήρια. Είμαι ευτυχισμένος που βρίσκομαι εδώ σήμερα».

Όπως αποκάλυψε ο Γιώργος Λιανός, στην πορεία των τελικών και όσο θα χάνουν «ζωές» οι φιναλίστ, θα δίνει τον λόγο στον Σάκη Κατσούλη για το δικό του σχόλιο, που έχει ζήσει από πρώτο χέρι τη συγκεκριμένη εμπειρία. Όπως τόνισε ο πρώην νικητής του Survivor πάντως, η ένταση είναι μεγαλύτερη από εκείνη που έζησε στους δικούς του κύκλους, αφού οι φιναλίστ αγωνίζονται φέτος μπροστά σε ζωντανό κοινό.

Τελείωσε η πορεία της Κατερίνας Δαλάκα στο reality επιβίωσης: «Ευχαριστώ για όλα»

Ο ηθοποιός, και πρώην παίκτης των Μπλε, έχει πέντε ζωές και χρειάζεται μόλις μία νίκη για να φτάσει στο έπαθλο των 100.000€. Από την άλλη, Κατερίνα Δαλάκα και Φάνης Μπολέτσης αγωνίστηκαν για την παραμονή τους με μία ζωή, με τον δεύτερο να βγαίνει νικητής για ακόμα μία φορά.

Κάπως έτσι ολοκληρώθηκε, μετά από τέσσερις κύκλους, η παρουσία της Κατερίνας Δαλάκα στο reality επιβίωσης. Η αθλήτρια του στίβου είχε δηλώσει επανειλημμένα πως, ανεξαρτήτως αποτελέσματος, αυτή θα ήταν και η τελευταία της συμμετοχή στο Survivor. Αυτό επανέλαβε και μετά την ήττα της. Γύρισε στο κοινό, σχημάτισε μία καρδιά και ξέσπασε στην αγκαλιά του αδερφού της, λέγοντας πως δεν θα ξαναπάει ποτέ.

Παίρνοντας τον λόγο η Κατερίνα Δαλάκα έδωσε συγχαρητήρια στους αντιπάλους της στον τελικό και ιδιαίτερα στον Ντάνιελ Νούρκα, ο οποίος δίνει τον καλύτερό του εαυτό και «σκουπίζει» την αναμέτρηση. «Είμαι πολύ συγκινημένη και όχι γιατί έχασα», ανέφερε χαρακτηριστικά η πρώην νικήτρια του reality επιβίωσης για να καταλήξει σημειώνοντας: «Χαίρομαι που κλείνει έτσι η ιστορία του Survivor για εμένα. Ευχαριστώ για όλα». Η πρώην παίκτρια των Κόκκινων κατέκτησε την 3η θέση και αποκλείστηκε.

Νικητής ο Ντάνιελ Νούρκα: «Οι γονείς μου είναι οι πραγματικοί Survivors της ζωής, όχι εγώ που πετούσα κρίκους»

Η Κατερίνα Δαλάκα αποκλείστηκε πρώτη, πριν από λίγη ώρα, με τον Ντάνιελ Νούρκα και τον Φάνη Μπολέτση να επιστρέφουν μετά το break διεκδικώντας 100.000€. Με δεδομένο ότι ο πρώτος διατηρούσε ισχυρό προβάδισμα με 5 ζωές, έναντι 1 του αντιπάλου του, το αποτέλεσμα ήταν εμφανές πλέον.

Ο Ντάνιελ Νούρκα είναι ο Μεγάλος Νικητής και με συνοπτικές διαδικασίες έκλεισε αυτή την αναμέτρηση. Ξεκίνησε σαν αουτσάιντερ, έχοντας το μικρότερο fan club στο Άλσος Γαλατσίου ξεκινώντας τη βραδιά, αλλά μέχρι το φινάλε κατάφερε να πάρει σχεδόν τους πάντες με το μέρος του. Ο νεαρός ηθοποιός αγκάλιασε τους γονείς του και τη σύντροφό του, που τον περίμεναν συγκινημένοι και τον πήραν στα χέρια μόλις ολοκληρώθηκε ο αγώνας.

Χαρακτηριστικό είναι πως από τους πανηγυρισμούς ο Ντάνιελ άργησε πέντε λεπτά να φτάσει στο σημείο όπου θα γινόταν η απονομή.

«Δεν το πιστεύω, θέλω να δώσω ένα τεράστιο χειροκρότημα στα παιδιά που έπαιξαν. Ένα παιχνίδι δεν μας καθορίζει. Έτυχε η μέρα να είναι δική μου. Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλο τον κόσμο, μας γεμίσατε με ενέργεια. Το αφιερώνω στα φιλαράκια μου και στους γονείς μου, γιατί το Survivor είναι ένα παιχνίδι μυαλού. Οι γονείς μου είναι οι πραγματικοί Survivors της ζωής, όχι εγώ που πετούσα κρίκους. Θέλω να τους ευχαριστήσω, όπως και την κοπέλα μου. Δεν έχω λόγια. Μόνο εγώ ξέρω τι πέρασα», δήλωσε μεταξύ άλλων ο μεγάλος νικητής του Survivor, πριν σηκώσει το βαρύτιμο τρόπαιο.

Λίγη ώρα πριν ολοκληρωθεί ο τελικός του Survivor 2024, ο Γιώργος Λιανός είχε παρατηρήσει το άγχος της μητέρας του Ντάνιελ Νούρκα, που κρατούσε το σαγόνι της. Η κ. Μπλερίνα σημείωσε λακωνικά λίγο πριν τη νίκη του: «Είμαι χαρούμενη σαν μάνα. Του αξίζει, έχει υποφέρει πάρα πολύ».