Survivor: Έχασε τη μάχη και τελικά δεν πέρασε τελικό - Πόσα λεφτά πήρε από το παιχνίδι ο Γιώργος Γκιουλέκας

Με δάκρυα στα μάτια αποχώρησε από τον ημιτελικό

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor: Έχασε τη μάχη και τελικά δεν πέρασε τελικό - Πόσα λεφτά πήρε από το παιχνίδι ο Γιώργος Γκιουλέκας

Πολλοί τον είχαν για φαβορί, πολλοί περίμεναν πως θα φτάσει μέχρι το τέλος και γιατί όχι κιόλας, πως θα καταφέρει να πάρει και τον τίτλο και το έπαθλο του Survivor 2024 αλλά τελικά, ο Γιώργος Γκιουλέκας στον χθεσινό 25/6 ημιτελικό του ριάλιτι δεν κατάφερε να πάρει μια θέση στον αποψινό τελικό!

Η βραδιά του ημιτελικού αν μη τι άλλο ήταν γεμάτη εκπλήξεις (δείτε εδώ όλα τα highlights) και προφανέστατα μια από αυτές ήταν η ήττα του Γκιουλέκα. «Τελείωσε το πολύ όμορφο ταξίδι του Survivor. Θα ήθελα πάρα πολύ να παίξω στον τελικό εννοείται αλλά κερδίσαμε ένα αμάξι, ας μην είμαστε πλεονέκτες. Θα έρθουμε αύριο χαλαροί και μπανιαρισμένοι. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που ήρθα», είπε μεταξύ άλλων στις πρώτες του δηλώσεις κι αποχώρησε γεμάτος συναισθήματα, στιγμές και... με ανεβασμένο τον τραπεζικό λογαριασμό του, όχι τόσο όσο φαντάζεσαι.

Η αμοιβή του Γκιουλέκα από το Survivor

Πέραν του αυτοκινήτου που κατάφερε να κερδίσει μετά τη νίκη του σε ένα αγώνισμα των προηγούμενων ημερών ο Γιώργος Γκιουλέκας είναι πλέον πλουσιότερος κατά 20.000 ευρώ, αφού έμεινε στο παιχνίδι 20 εβδομάδες - μπήκε ένα μήνα σχεδόν μετά την πρεμιέρα - και για κάθε εβδομάδα παραμονής του αμειβόταν με 1.000 ευρώ!