Survivor 2024 – Ημιτελικός: Οι... αργοπορημένοι της βραδιάς – Ποιοι παίκτες ήρθαν μόλις λίγα λεπτά πριν βγουν στον αέρα

Στο τσακ πρόλαβαν...

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Survivor 2024 – Ημιτελικός: Οι... αργοπορημένοι της βραδιάς – Ποιοι παίκτες ήρθαν μόλις λίγα λεπτά πριν βγουν στον αέρα

Μόλις ξεκίνησε ο Μεγάλος Ημιτελικός του Survivor 2024. Το παιχνίδι των ανατροπών φτάνει στο τέλος του, και για πρώτη φορά δεν θα υπάρχει ψηφοφορία κοινού, αλλά όλα θα κριθούν στον στίβο μάχης. Δείτε εδώ εικόνες από την κατασκευή στο Άλσος Βεΐκου. Οι ανατροπές δεν έλειψαν και από... τις αφίξεις των παικτών, που κατέφτασαν στις θέσεις τους τις προηγούμενες ώρες με μερικές καθυστερήσεις.

Γενικά δεν υπήρχαν προβλήματα, με τους περισσότερους να φτάνουν στη συμφωνημένη ώρα, και αρκετά νωρίτερα από την προβολή του παιχνιδιού, καθώς θα έπρεπε να βρίσκονται στις θέσεις τους για να βγει το Survivor 2024 στον αέρα. Χαρακτηριστικό είναι πως μόλις ξεκίνησε ο ημιτελικός, ο Γιώργος Λιανός εστίασε στην κερκίδα τους, που βρίσκεται ακριβώς δίπλα στους φιναλίστ.

Δείτε επίσης: Survivor 2024 – Ημιτελικός: Δείτε πλάνα με την άφιξη του Γιώργου Λιανού στο Γαλάτσι και τους παίκτες

Οι 3 παίκτες του Survivor 2024 που άργησαν

Αξίζει να σημειωθεί ότι τρεις παραλίγο να χάσουν το προγραμματισμένο ραντεβού τους, καθώς έφτασαν μόλις πριν από λίγα λεπτά. Ο λόγος για την Όλγα Πηλιάκη, τη σύζυγο του Στέλιου Χανταμπάκη, που εντυπωσίασε με την εμφάνισή της, κατευθυνόμενη προς την κερκίδα των συμπαικτών της στο Survivor 2024.

Οι άλλοι δύο παίκτες του Survivor 2024 που άργησαν, ήρθαν μαζί μάλιστα, και πρόκειται για δύο φίλους που συζητήθηκαν. Η Μαρία Αντωνά και ο Νίκος Γκάνος έφτασαν λίγο πριν κλείσουν οι πύλες στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Άλσος Βεΐκου, παρόλα αυτά οι συμπαίκτες τους τούς επιφύλασσαν μία ιδιαίτερα θερμή υποδοχή.

Τι θα δούμε στους δύο τελικούς

Ο Γιώργος Γκιουλέκας, η Κατερίνα Δαλάκα, ο Φάνης Μπολέτσης και ο Ντάνιελ Νούρκα είναι έτοιμοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό μπροστά στο κοινό που θα παρακολουθήσει για πρώτη φορά τους αγώνες του Άγιου Δομίνικου σε ελληνικό έδαφος!

Τα ζευγάρια που θα μονομαχήσουν θα αναδειχθούν μέσα από κλήρωση. Οι δύο νικητές από τα πρώτα ζευγάρια θα περάσουν κατευθείαν στο μεγάλο τελικό ενώ οι δύο ηττημένοι θα μονομαχήσουν μεταξύ τους για την πρόκριση.