Survivor 2024 – Ημιτελικός: Σε αυτό τον στίβο μάχης θα κριθεί ο τελικός νικητής

Αποκλειστικό βίντεο

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Survivor 2024 – Ημιτελικός: Σε αυτό τον στίβο μάχης θα κριθεί ο τελικός νικητής

Σε λίγη ώρα ξεκινάει ο μεγάλος ημιτελικός του Survivor 2024, με Φάνη Μπολέτση, Κατερίνα Δαλάκα, Γιώργο Γκιουλέκα και Ντάνιελ Νούρκα να διεκδικούν το μεγάλο τρόπαιο και το έπαθλο των 100.000€. Οι υπόλοιποι παίκτες μπορεί να μην αγωνίζονται, ωστόσο βρίσκεται ήδη στο Άλσος Βεΐκου, όπου και αναμένεται να στήσουν τη δική τους κερκίδα.

Θα τους επηρεάσει ψυχολογικά η παρουσία του κοινού; Είναι η πρώτη φορά που ο τελικός του Survivor πραγματοποιείται με τη μορφή αγωνισμάτων, καθώς δεν θα έχουμε ψηφοφορία, ενώ οι στίβοι μάχης που αναμένεται να καθορίσουν τον τελικό νικητή έχουν στηθεί και περιμένουν να... αξιοποιηθούν.

Δείτε επίσης: Survivor 2024 – Ημιτελικός: Τα πλάνα με την άφιξη του Γιώργου Λιανού στο Γαλάτσι και τους παίκτες

Εδώ θα κριθεί ο νικητής του Survivor 2024

Το youweekly.gr δίνει το «παρών» στον τελικό του Survivor 2024 και σας μεταφέρει αποκλειστικά πλάνα από το Άλσος Βεΐκου. Το θέατρο, όπου παραδοσιακά τις προηγούμενες χρονιές γινόταν η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας, αποτελεί παρελθόν με έναν στίβο μάχης που θυμίζει... Άγιο Δομίνικο να έχει πάρει τη θέση του.

Όπως σας είχαμε μεταφέρει και προ εβδομάδας, ήταν πρόθεση των ανθρώπων της παραγωγής του Survivor 2024, που βρίσκονταν στην Ελλάδα για να ετοιμάσουν τους στίβους μάχης, να μας φέρουν μία εσάνς από την άλλη άκρη του Ατλαντικού στη χώρα μας. Τι λέτε, το κατάφεραν;

Δείτε το αποκλειστικό βίντεο του youweekly.gr

Τι θα δούμε στους δύο τελικούς

Ο Γιώργος Γκιουλέκας, η Κατερίνα Δαλάκα, ο Φάνης Μπολέτσης και ο Ντάνιελ Νούρκα είναι έτοιμοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό μπροστά στο κοινό που θα παρακολουθήσει για πρώτη φορά τους αγώνες του Άγιου Δομίνικου σε ελληνικό έδαφος!

Τα ζευγάρια που θα μονομαχήσουν θα αναδειχθούν μέσα από κλήρωση. Οι δύο νικητές από τα πρώτα ζευγάρια θα περάσουν κατευθείαν στο μεγάλο τελικό ενώ οι δύο ηττημένοι θα μονομαχήσουν μεταξύ τους για την πρόκριση.