Survivor 2024 – Ημιτελικός: Δείτε πλάνα με την άφιξη του Γιώργου Λιανού στο Γαλάτσι και τους παίκτες

Δεν θα τους γνωρίσετε!

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Ξεκινάει σε λίγο ο μεγάλος ημιτελικός του Survivor, με τον παρουσιαστή Γιώργο Λιανό και τους παίκτες να καταφτάνουν αυτή την ώρα στο Άλσος Βεΐκου, όπου και θα πραγματοποιηθούν οι δύο μεγάλες βραδιές. Θυμίζουμε ότι για πρώτη φορά ο μεγάλος νικητής δεν θα αναδειχθεί από ψηφοφορία κοινού, αλλά από τα αγωνίσματα που έχουν στηθεί.

Φυσικά ως οικοδεσπότης της βραδιάς, ο Γιώργος Λιανός ήταν και ο πρώτος που βρέθηκε στο χώρο, με τον παρουσιαστή του Survivor να χαιρετάει τον κόσμο που περίμενε για να μπει. Την ίδια ώρα και οι πιο... συνεπείς παίκτες έδωσαν το «παρών», μεταξύ αυτών η Μαριλίνα Βακονδίου και η Ιωάννα Τζαβέλα, τις οποίες δεν πρόκειται να γνωρίσετε!

Δείτε επίσης: Survivor 2024 – Ημιτελικός: Όλα όσα θα δούμε απόψε (25/6) στα live αγωνίσματα του Γαλατσίου

Ποιοι παίκτες του Survivor κατέφτασαν πρώτοι

Πέρα από τις δύο που αναφέραμε, στον χώρο βρέθηκε επίσης από τις πρώτες η Δώρα Νικολή, που κατέκτησε την 5η θέση και εμφανίστηκε πλήρως ανανεωμένη μετά την περιπέτεια που έζησε τους τελευταίους έξι μήνες στο Survivor. Στις θέσεις τους, τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, κατευθύνονται ο Σταμάτης Ταλαδιανός, μαζί με την Άιρα Αντομαϊτύτε.

Στο Γαλάτσι βρίσκεται επίσης ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους, κουρεμένος και ξυρισμένος όμορφα, καθώς μετά το Survivor είχε την ευκαιρία να περιποιηθεί τον εαυτό του, καθώς φαίνεται. Εμφανώς ανεβασμένη και η Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Ζωή Ασουμανάκη, Κρίστη Καθαργιά και Ασημίνα Χατζηανδρέου ήρθαν μαζί, καθώς ξεκίνησαν από νωρίς τις ετοιμασίες τους για τον ημιτελικό του Survivor, ενώ εξίσου εντυπωσιακές εμφανίστηκαν και οι αδερφές Αμανατίδου, Άννα και Έλενα, καθώς η δεύτερη διαγωνίστηκε στο reality επιβίωσης.

Μπορεί οι ομάδες να μην υπάρχουν πια, ωστόσο οι κερκίδες αναμένεται να χωριστούν σε Κόκκινους και Μπλε με τους παίκτες να περιμένουν να κερδίσει ο καλύτερος.

Τι θα δούμε στους δύο τελικούς

Ο Γιώργος Γκιουλέκας, η Κατερίνα Δαλάκα, ο Φάνης Μπολέτσης και ο Ντάνιελ Νούρκα είναι έτοιμοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό μπροστά στο κοινό που θα παρακολουθήσει για πρώτη φορά τους αγώνες του Άγιου Δομίνικου σε ελληνικό έδαφος! Τα ζευγάρια που θα μονομαχήσουν θα αναδειχθούν μέσα από κλήρωση. Οι δύο νικητές από τα πρώτα ζευγάρια θα περάσουν κατευθείαν στο μεγάλο τελικό ενώ οι δύο ηττημένοι θα μονομαχήσουν μεταξύ τους για την πρόκριση.