Survivor 2024 – Ημιτελικός: Όλα όσα θα δούμε απόψε (25/6) στα live αγωνίσματα του Γαλατσίου

Για πρώτη φορά παίζεται έτσι το παιχνίδι

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Survivor 2024 – Ημιτελικός: Όλα όσα θα δούμε απόψε (25/6) στα live αγωνίσματα του Γαλατσίου

Οι τέσσερις Survivors βρίσκονται ήδη στην Ελλάδα και απόψε θα αναμετρηθούν στο Άλσος Γαλατσίου σε ένα ξεχωριστό στίβο μάχης! Οι προετοιμασίες έχουν ολοκληρωθεί, με τις κατασκευές που θα κρίνουν τον τελικό νικητή να έχουν στηθεί και να έχουν δοκιμαστεί μάλιστα από τους τέσσερις φιναλίστ.

Ο Γιώργος Γκιουλέκας, η Κατερίνα Δαλάκα, ο Φάνης Μπολέτσης και ο Ντάνιελ Νούρκα είναι έτοιμοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό μπροστά στο κοινό που θα παρακολουθήσει για πρώτη φορά τους αγώνες του Άγιου Δομίνικου σε ελληνικό έδαφος! Σημειώνεται, δε, ότι για πρώτη φορά στην ιστορία του reality επιβίωσης, δεν πραγματοποιείται ψηφοφορία από το κοινό, αλλά ο νικητής θα βγει με καθαρά αγωνιστικά κριτήρια.

Φάνης Μπολέτσης

Δείτε επίσης: Survivor spoiler 25/6: Αυτός ο παίκτης ΔΕΝ περνά από τον ημιτελικό στον τελικό!

Σήμερα θα κριθούν οι φιναλίστ του Survivor

Τα ζευγάρια που θα μονομαχήσουν θα αναδειχθούν μέσα από κλήρωση. Οι δύο νικητές από τα πρώτα ζευγάρια θα περάσουν κατευθείαν στο μεγάλο τελικό ενώ οι δύο ηττημένοι θα μονομαχήσουν μεταξύ τους για την πρόκριση.

Κατερίνα Δαλάκα

Το πάθος, η ένταση και η συγκίνηση δεν θα λείψουν από τον ημιτελικό. Οι συγγενείς των φιναλίστ και οι παλιοί συμπαίκτες τους θα βρίσκονται εκεί για να τους στηρίξουν με την παρουσία τους.

Πώς θα λειτουργήσει η ενέργεια της εξέδρας στην επίδοσή τους; Ποιοι θα καταφέρουν να βρουν το στόχο και να φτάσουν στον αυριανό μεγάλο τελικό; Η αγωνία κορυφώνεται, καθώς για έναν το όνειρο θα τελειώσει σήμερα.

Ντάνιελ Νούρκα

Δείτε παρακάτω το trailer:

Ποιος κέρδισε το αμάξι

Προσπάθησαν όλοι πολύ στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Survivor, και έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, όμως τελικά τη νίκη πήρε ο Γιώργος Γκιουλέκας, του οποίου η μία προσπάθεια ακυρώθηκε τελείως, καθώς είχε κάνει λάθος με το παζλ και έγινε αντιληπτό αργότερα, με αποτέλεσμα να παίξει ξανά, όσο εξαντλητικό κι αν ήταν.

Γιώργος Γκιουλέκας

Στο τέλος, ο Γιώργος Λιανός τους προετοίμασε για το ταξίδι στην Αθήνα για τους τελικούς του Survivor, με τους παίκτες να ανυπομονούν να γυρίσουν στην κανονική τους ζωή πια και να δουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα μετά από τόσους μήνες στον Άγιο Δομίνικο.