Survivor: «Δεν θα ήθελα να τον δω στον τελικό» - Η μεγάλη πικρία της Δώρας Νικολή και η αποκάλυψη για τον Ταξίδη

Ποιούς θέλει να δει στον τελικό;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor: «Δεν θα ήθελα να τον δω στον τελικό» - Η μεγάλη πικρία της Δώρας Νικολή και η αποκάλυψη για τον Ταξίδη

Η Δώρα Νικολή ήταν καλεσμένη την Δευτέρα 24/6 στην εκπομπή Fay's Time με την πρώην παίκτρια Survivor να παραχωρεί τις πρώτες δηλώσεις της αμέσως μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα και την αποχώρησή της από το παιχνίδι.

Η Δώρα μπορεί να έφτασε στην πηγή και να μην ήπιε νερό, σε κάθε περίπτωση όμως βγαίνει κερδισμένη από την εμπειρία αυτή που λέγεται Survivor. Να πούμε εδώ, πως η Νικολή έμεινε στους 5 καλύτερους του φετινου παιχνιδιού και μάλιστα ξεχωρίζει ποιους θέλει για τον τελικό.

Στις δηλώσεις της αυτές, η πρώην παίκτρια όχι μόνο αποκαλύπτει ποιον δεν θέλει να δει τον στον τελικό, αλλά απαντάει ανοιχτά και για την κίνηση των συμπαικτών της, που δεν την πήραν εν τέλει μαζί στο έπαθλο.

Δείτε επίσης: Survivor: Αποχώρησε λίγο πριν τον ημιτελικό - Με πόσα λεφτά έφυγε από το παιχνίδι η Δώρα Νικολή

Η μεγάλη πικρία της Δώρας Νικολή από το Survivor και ο παίκτης που δεν θέλει στον τελιικό

«Γενικά είμαι άνθρωπος που συγχωρώ όπως έχετε καταλάβει, αλλά μου έχει μείνει μέσα μου αυτή η πικρία και η στεναχώρια για το ότι χωρίς να κάνω εγώ κάτι ουσιώδες δεν με πήραν στο έπαθλο και δεν θεωρώ ότι, αυτό του Χριστόφορου ήταν μόνο η αφορμή και υπήρχε κάτι άλλο από πίσω από αυτό. Δεν ήταν ωραίο», ειπε η Δώρα.

«Θα ήθελα να δω στον τελικό την Κατερίνα εννοείται και τον Φάνη, που με στήριζε από την αρχή και τον Ντάνιελ. Τον Γκιουλέκα όχι μετά από πάρα πολλά πράγματα που είδα και δεν μου άρεσαν στον Γιώργο, δεν θα ήθελα να τον δω στον τελικό.Το έχω πει και στον ίδιο γιατί δεν θέλω ποτέ να λέω κάτι πισώπλατα, είχε πολλή γκρίνια και να πω ότι οι άλλοο είναι λιγο πιο πραγματικοί Survivor από τον Γιώργο, γιατί εκεί μπαίνουμε για να ζήσουμε το παιχνίδι και όχι για να κάνουμε μουχαμπέτι και να ξεκουραζόμαστε», συνέχισε η Δώρα.