Survivor 23/6: Κατακραυγή στο X/Twitter με την παραγωγή & τους παιχνιδάδες - «Ου να χαθείτε!»

Απανωτά τα σχόλια των χρηστών

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor 23/6: Κατακραυγή στο X/Twitter με την παραγωγή & τους παιχνιδάδες - «Ου να χαθείτε!»

Το βράδυ της Δευτέρας 23/6 παρακολουθήσαμε στο Survivor την πρώτη φάση για τη διεκδίκηση του επάθλου αυτοκινήτου. Οι τέσσερις φιναλίστ Κατερίνα Δαλάκα, Φάνης Μπολέτσης, Ντάνιελ Νούρκα και Γιώργος Γκιουλέκας θα έπρεπε να βρεθούν στον χώρο, που γίνονται τα παιχνίδια της Καραϊβικής και να απαντήσουν σε ερωτήσεις.

Πιο συγκεκριμένα, η παραγωγή είχε μιλήσει με τις μαμάδες των παικτών και τους έκαναν ερωτήσεις σχετικές με το κάθε παιδί. Στη συνέχεια, ο Γιώργος Λιανός έκανε τις ίδιες ερωτήσεις στους διαγωνιζόμενους και εκείνοι με τη σειρά τους θα έπρεπε να απαντήσουν με βάση αυτό, που θα απάνταγε η μητέρα τους.

Δείτε επίσης: Survivor αποκάλυψη: Η συμφωνία του Γιώργου Γκιουλέκα - Πόσα λεφτά έχει πάρει μέχρι στιγμής

Τα σχόλια στο X/Twitter για το παιχνίδι με τις ερωτήσει στο Survivor

Άλλοι έπεφταν με ευκολία μέσα στις απαντήσεις και άλλοι είχαν συνεχείς αστοχίες. Οι τηλεθεατές που παρακολουθούσαν το επεισόδιο είχαν αρκετές ενστάσεις με τη διαδικασία του παιχνιδιού. Μάλιστα οι χρήστες του X/Twitter έθιξαν το κατά πόσο δίκαια παίχτηκε το παιχνίδι, καθώς δεν γραφόταν η απάντηση της κάθε ημέρας εξ αρχής.

Όσο για τον νικητή του επάθλου με το αυτοκίνητο, σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο παίκτης που γνωρίζεται περισσότερο με την μητέρα του είναι ο Γιώργος Γκιουλέκας, ο οποίος στο τέλος θα πάρει τα κλειδιά του αυτοκινήτου και όταν επιστρέψει στην Ελλάδα θα τον περιμένει για να το οδηγήσει.

Να σημειώσουμε πως ο ΣΚΑΙ ήδη έχει αποφασίσει ποιο πρόγραμμα θα αντικαταστήσει το παιχνίδι επιβίωσης. Πρόκειται για μια σειρά που έρχεται από την Τουρκία, με δραματικό περιεχόμενο - δείτε εδώ ποια είναι.