Survivor trailer 23/6: «Ένας η μία θα κερδίσει ένα...» - Το πιο μεγάλο έπαθλο του Ατζούν απόψε

Το καλύτερο το άφησε για το τέλος

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor trailer 23/6: «Ένας η μία θα κερδίσει ένα...» - Το πιο μεγάλο έπαθλο του Ατζούν απόψε

Το τέλος του Survivor φτάνει και αύριο Κυριακή 22/6 θα παρακολουθήσουμε ένα από τα τελευταία επεισόδια γυρισμένα στον Άγιο Δομίνικο. Κατερίνα Δαλάκα, Φάνης Μπολέτσης, Γιώργος Γκιουλέκας και Ντάνιελ Νούρκα είναι οι τέσσερις παίκτες που έχουν μείνει στο παιχνίδι και θα αγωνιστούν για την νίκη των 100.000 ευρώ.

Ημιτελικός και τελικός θα γίνει με αγώνισμα και ήδη έχει στηθεί ο στίβος μάχης (δείτε βίντεο). Μέσα από αυτόν θα περάσουν οι παίκτες και οι δύο πρώτοι που θα καταφέρουν να μην κάψουν όλες τους τις ζωές θα περάσουν αυτομάτως στον τελικό. Οι δυο που θα έχουν χάσει θα αναμετρηθούν μεταξύ τους για τη 3η και την 4η θέση. Όλα αυτά θα συμβούν την Τρίτη 25/6.

Όσοι βρίσκονταν τις προηγούμενες χρονιές στους μεγάλους τελικούς του Survivor θα θυμούνται το «γηπεδικό» αίσθημα, με δύο πλευρές να φωνάζουν συνθήματα μέχρι να ανακοινωθεί live το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας. Καλά πληροφορημένες πηγές τονίζουν πως, παράλληλα με τις δοκιμασίες, κάθε πλευρά μπορεί πλέον να... ντοπάρει τον αγαπημένο της παίκτη, με συνθήματα ή αντίστοιχα να γιουχάρει τον αντίπαλο.

Τι θα δούμε αύριο 23/6 στο Survivor - Αυτό είναι το μεγάλο έπαθλο

Αύριο 23/6 ωστόσο, θα παρακολουθήσουμε πως οι παίκτες έδωσαν μια... χιουμοριστική μάχη για να κερδίσουν μα τι άλλο; Το πολυπόθητο αυτοκίνητο που θα κάνει δώρο ο Ατζούν Ιλιτζαλί στον νικητή.

Στην μητέρα του κάθε παίκτη έγιναν κάποιες ερωτήσεις σχετικά με το παιδί τους και απάντησαν. Οι ίδιες ερωτήσεις λοιπόν θα γίνουν και στα παιδιά, ώστε να δουν πόσο καλά τα γνωρίζουν. Ο παίκτης με τις περισσότερες ίδιες απαντήσεις θα κερδίσει το αμάξι.

Να σημειώσουμε πως ο ΣΚΑΙ ήδη έχει αποφασίσει ποιο πρόγραμμα θα αντικαταστήσει το παιχνίδι επιβίωσης. Πρόκειται για μια σειρά που έρχεται από την Τουρκία, με δραματικό περιεχόμενο - δείτε εδώ ποια είναι.