Power of love: Έγινε "κρούση" σε παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης - Ο ΣΚΑΪ την ήθελε για παίκτρια

Η αποκάλυψη που έκανε η ίδια

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο ΣΚΑΪ και η Acun Medya πήραν την απόφαση να "ξεπαγώσουν" ένα reality, που το κοινό είχε αγαπήσει πολύ και κυρίως κατά την πρώτη χρόνια προβολής του. Ο λόγος για το Power of love με παρουσιάστρια την Κατερίνα Καραβάτου.

Το παιχνίδι αγάπης θα κάνει πολύ σύντομα πρεμιέρα (δείτε εδώ πότε) και μάλιστα οι πρώτοι παίκτες, που θα πλαισιώσουν το ριάλιτι έχουν βρεθεί. Θυμίζουμε, πως στους παλαιότερους κύκλους βλέπαμε να γίνονται και στη συνέχεια προσθήκες παικτών.

Η παρουσιάστρια που δέχτηκε πρόταση για το Power of love

Μια πρόταση που έκανε η παραγωγή και κανείς δεν θα περίμενε αποκαλύφθηκε πριν από λίγες ημέρες μέσω instagram. Ο λόγος για την παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης στον Blue Sky, Γωγώ Γαρυφάλλου. Η γνωστή παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην πρόταση αυτή μέσω insta story, ωστόσο η ίδια τόνισε ότι δεν επιθυμεί να λάβει συμμετοχή στο Power of love.

Power of love - Πρόταση - Γωγώ Γαρυφάλλου

Το Power of Love ανοίγει και πάλι τις πόρτες του αυτό το καλοκαίρι για όσους θέλουν να ερωτευτούν! Το reality αγάπης και όπως αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού: «Ζήσε το πιο ρομαντικό καλοκαίρι! Άσε την καρδιά σου να γεμίσει από έρωτα και απόλαυσε τα καλύτερα έπαθλα! Όλοι αξίζουμε μία μαγική ιστορία αγάπης, άδραξε την ευκαιρία και έλα να τη ζήσεις στο Power of Love

Οι αιτήσεις συμμετοχής μόλις ξεκίνησαν, και έχουν ξεπεράσει τις 30.000. Στο ερωτηματολόγιο, πέρα από τις γενικές πληροφορίες, όπως η ηλικία, το ύψος και τα κιλά, κάθε ενδιαφερόμενος καλείται να απαντήσει σε 6 ερωτήσεις προκειμένου να βρει την αγάπη. Οι ερωτήσεις έχουν ως εξής:

  • Περιγράψτε τον εαυτό σας
  • Περιγράψτε τον ιδανικό σύντροφο για εσάς
  • Έχετε ποτέ παντρευτεί, είστε διαζευγμένος; Έχετε παιδιά και αν ναι, ποιες είναι οι ηλικίες τους;
  • Ποια είναι τα χόμπι σας;
  • Πόσο καιρό διήρκησε η μεγαλύτερή σας σχέση;
  • Τι δεν θα συγχωρούσατε σε μία σχέση;