Survivor 20/6: Ο παίκτης που αποχώρησε απόψε - Αυτή είναι η τετράδα του τελικού

Ένας φεύγει και οι υπόλοιποι θα βρεθούν στο Γαλάτσι

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor 20/6: Ο παίκτης που αποχώρησε απόψε - Αυτή είναι η τετράδα του τελικού

Η τελευταία αποχώρηση προβλήθηκε απόψε 20/6 το βράδυ στο Survivor με τους τρεις υποψήφιους προς αποχώρηση να μάχονται με σκοπό να διεκδικήσουν το εισιτήριό τους για τον μεγάλο τελικό στην Ελλάδα.

Ο παίκτης που αποχώρησε 20/6 από το Survivor

Θυμίζουμε εδώ, πως απόψε μονομάχησαν ο Ντάνιελ Νούρκα, ο Γιώργος Γκιουλέκας και η Δώρα Νικολή. Εν τέλει, όπως πολύ σωστά σας είχε ενημερώσει το Youweekly.gr, o παίκτης που έφτασε στην πηγή και δεν ήπιε νερό είναι η Δώρα.

Η φετινή σεζόν του Survivor έχοντας τα πάνω της και τα κάτω της φτάνει σιγά - σιγά στο τέλος της αφού μετράμε ήδη αντίστροφα για τον ημιτελικό και τελικό του παιχνιδιού! Ο ημιτελικός του φετινού Survivor έχει προγραμματιστεί για την Τρίτη, 25 Ιουνίου, ενώ ο τελικός, σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα του παιχνιδιού, θα πραγματοποιηθεί στις 26 Ιουνίου - μια μέρα μετά - με ζωντανή μετάδοση από τον τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΙ που τόσα χρόνια τώρα φιλοξενεί το επιτυχημένο αυτό πρόγραμμα.

Αναμένεται να είναι μια βραδιά γεμάτη συναισθήματα και αγωνία, καθώς οι τελικοί παίκτες θα διαγωνιστούν για τον τίτλο του Survivor και το μεγάλο χρηματικό έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Το φετινό Survivor έχει ξεχωρίσει για τις έντονες στιγμές αγωνίας και εντάσεων, καθώς οι παίκτες από διαφορετικές ομάδες ενώθηκαν κάτω από τις δύσκολες συνθήκες του νησιού. Οι θεατές αναμένουν με ανυπομονησία τον τελικό για να δουν ποιος θα είναι ο απόλυτος νικητής αυτής της ανεπανάληπτης περιπέτειας.

Αξίζει να σημειωθεί πως φέτος, όπως ήδη έχει αποκαλύψει ο παρουσιαστής του παιχνιδιού, Γιώργος Λιανός, ο νικητής δεν θα κριθεί από τον κόσμο αλλά από την αγωνιστικότητά του αφού θα πραγματοποιηθεί στίβος μάχης, κάτι που θα δούμε για πρώτη φορά να συμβαίνει.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ίδια ακριβώς διαδικασία ακολουθήθηκε και στο Τουρκικό all Star Survivor οπότε από το παρακάτω βίντεο μπορείτε να πάρετε μια γεύση για το πως θα είναι ο στίβος μάχης στον τελικό.