Survivor 2024: Η συντριβή των Κόκκινων τον έβγαλε στον τάκο – Οι εξελίξεις στον τραυματισμό της Δαλάκα

Μένει ή φεύγει τελικά;

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Survivor 2024: Η συντριβή των Κόκκινων τον έβγαλε στον τάκο – Οι εξελίξεις στον τραυματισμό της Δαλάκα

Όσο πλησιάζουμε στον μεγάλο τελικό του Survivor 2024, οι ψηφοφορίες γίνονται όλο και πιο προβλέψιμες, καθώς οι υποψήφιοι είναι μετρημένοι πια στα δάχτυλα του ενός χεριού. Στο αποψινό επεισόδιο ο τραυματισμός της Κατερίνας Δαλάκα μονοπώλησε το ενδιαφέρον, με την παίκτρια των Κόκκινων να σφαδάζει από τους πόνους και να μεταφέρεται στο νοσοκομείο.

Ο παρουσιαστής του Survivor, Γιώργος Λιανός, τόνισε ότι υπήρχαν φόβοι ακόμα και να μείνει εκτός παιχνιδιού, σε περίπτωση που είχε σπάσει το μικρό δάχτυλο του χεριού της. Η Κατερίνα Δαλάκα επέστρεψε στο συμβούλιο του νησιού και ανακοίνωσε στους συμπαίκτες της την απόφαση των γιατρών.

Δείτε επίσης: Survivor 2024 - «Κατέρρευσε» η Κατερίνα Δαλάκα μετά τον τραυματισμό της: «Γύρισε το δάχτυλο και βγήκε το κόκκαλο»

Μένει τελικά η Κατερίνα Δαλάκα στο Survivor;

Όπως τόνισε η παίκτρια των Κόκκινων, τα νέα ήταν ευχάριστα, καθώς οι γιατροί έκριναν πως δεν υπέστη κάταγμα, αλλά ένα «στραμπούληγμα» βαριάς μορφής. Αυτό σημαίνει πως δεν είναι στο 100% των δυνατοτήτων της, αλλά σε κάθε περίπτωση θα μπορέσει να αγωνιστεί σε μονομαχία στην περίπτωση που χρειαστεί και δεν αποχωρεί λόγω τραυματισμού από το Survivor.

Δυστυχώς για την ομάδα της, η απουσία της έγινε ιδιαίτερα αισθητή στο δεύτερο αγώνισμα ασυλίας του Survivor, με τους Κόκκινους να γνωρίζουν τη συντριβή με σκορ 10-2. Κάπως έτσι, κλήθηκαν να ψηφίσουν τον δεύτερο μονομάχο γι' αυτή την εβδομάδα. Ο Χριστόφορος Ταξίδης ήταν ήδη υποψήφιος από χθες, κι εκείνος ουσιαστικά που θα έκρινε το αποτέλεσμα, αφού Κατερίνα Δαλάκα και Γιώργος Γκιουλέκας αλληλοψηφίστηκαν αναγκαστικά.

Δεύτερος υποψήφιος ο Γιώργος Γκιουλέκας

Ο Χριστόφορος επέλεξε να προστατέψει τη συμπαίκτριά του στους Κόκκινους, που είναι τραυματίας. Κάπως έτσι, δεύτερος υποψήφιος βγήκε ο Γιώργος Γκιουλέκας και περιμένει αύριο τον τρίτο που θα μονομαχήσει για την παραμονή του στο Survivor. Σε κάθε περίπτωση, δύο αποχωρήσεις μας χωρίζουν από τον τελικό στο Άλσος Βεΐκου, με κάθε μονομαχία πλέον να έχει ιδιαίτερο «βάρος». Η Κατερίνα εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της για τη στήριξη που της έχουν δώσει οι συμπαίκτες της, δηλώνοντας πως νιώθει βάρος πλέον στην ομάδα της.