Survivor spoiler: Τρεις αγώνες ασυλίας και τρεις υποψήφιοι - Αυτοί κινδυνεύουν να αποχωρήσουν αυτή την εβδομάδα

Πλησιάζουμε στο τέλος

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor spoiler: Τρεις αγώνες ασυλίας και τρεις υποψήφιοι - Αυτοί κινδυνεύουν να αποχωρήσουν αυτή την εβδομάδα

Το Survivor επιστρέψει από αύριο, Δευτέρα 10/6, καθώς η παραγωγή του ΣΚΑΙ αποφάσισε λόγω εκλογών να μην παίξει καινούριο επεισόδιο. Την 23η εβδομάδα, λοιπόν, θα πραγματοποιηθούν τρεις αγώνες ασυλίας και οι υποψήφιοι που θα μονομαχήσουν θα είναι επίσης τρεις και παρόλο που είναι ακόμη νωρίς για να μιλήσουμε η πηγή μας από τον Άγιο Δομίνικο μας έχει μεταφέρει ήδη τι θα συμβεί.

Γνωρίζουμε, δηλαδή, από τώρα ποιοι θα κερδίσουν τα ματς, αλλά και ποιοι θα βγουν στον τάκο αυτή τη φορά. Και δεν θα σας κρατήσουμε σε αγωνία. Θα το μοιραστούμε μαζί σας! Ας ξεκινήσουμε από τις ασυλίες. Οι δύο από τις τρεις θα έχουν νικητές τους μπλε. Αν και ακόμα δεν μπορούμε να μιλήσουμε με ακρίβεια για την σειρά των νικών, σημασία έχει πως και οι δύο υποψήφιοι επομένως θα είναι κόκκινοι.

Δείτε επίσης: Survivor trailer 10/6: «Δεν το πιστεύει Φάνης» - Αυτό που θα συμβεί αύριο δεν θα το περιμένει κανείς!

Οι τρεις υποψήφιοι για αυτή την εβδομάδα που ξεκινάει στο Survivor

Όλοι κι όλοι οι κόκκινοι είναι τρεις. Δεν είναι δύσκολο, λοιπόν, να μαντέψει κανείς ποιοι θα είναι, αλλά το θέμα είναι ο τρόπος που σκέφτονται. Έχουμε δει να βγάζουν στον τάκο την Κατερίνα Δαλάκα, κάτι που δεν της άρεσε καθόλου, γιατί θεωρεί πως είναι πολύ καλή αγωνιστικά, όμως θα μπορούσαν να το ξανακάνουν, εάν θέλουν να την κουράσουν και ίσως να την απομακρύνουν έτσι από το έπαθλο.

Δεν θέλουν να παίξουν έτσι, όμως, και έτσι οι δύο άντρες της ομάδας, ο Χριστόφορος Ταξίδης και ο Γιώργος Γκιουλέκας, θα πρέπει να παλέψουν μεταξύ τους. Θα έχουν, βέβαια, και αντίπαλό έναν από τους μπλε. Αυτή θα είναι η Δώρα Νικολή, διότι είναι η πιο αδύναμη από την ομάδα της αγωνιστικά. Μένει να μάθουμε ποιος θα αποχωρήσει τελικά.

Δείτε επίσης: Είναι 9ος στη λίστα - Με πόσα χρήματα επιστρέφει στην Ελλάδα ο Σταμάτης Ταλαδιανός

Survivor υποψήφιοι προς αποχώρηση