Survivor highlights 6/6: Το νέο ειδύλλιο, η σχεδόν "χυλόπιτα" στον Φάνη, τα κλάματα και η αποχώρηση που δεν περίμενε κανείς

Όλα όσα παρακολουθήσαμε χθες

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor highlights 6/6: Το νέο ειδύλλιο, η σχεδόν

Το βράδυ της Πέμπτης 6/6 παρακολουθήσαμε άλλο ένα επεισόδιο του Survivor το οποίο είχε μέσα απ' όλα! Ειδύλλια και κλάματα, αλλά και μία αποχώρηση που δεν περίμενε κανείς. Πλέον έχουν μείνει λίγοι και το αποτέλεσμα πραγματικά κρίνεται στον πόντο και πολλές φορές μόνο και μόνο από την ψυχολογία των παικτών.

Όλα όσα παρακολουθήσαμε χθες 6/6 στο Survivor

Η Νεφισέ έχει έρθει κοντά και με άλλον Έλληνα παίκτη - «Ο Φάνης φοβάται να μην με πάρει από τα χέρια του»

Το ειδύλλιο ανάμεσα στον Φάνη Μπολέτση και στη Νεφισέ στο Survivor είναι πια γνωστό! Η Τουρκάλα παίκτρια δηλώνει διαρκώς το πόσο γοητευμένη είναι από τον Έλληνα παίκτη, καθώς έφτασε σε σημείο να μιλάει με την οικογένειά της - στο έπαθλο επικοινωνίας - για τον γάμο τους (δείτε εδώ).

Την Πέμπτη 6/6 η Νεφισέ επανήλθε με δηλώσεις στο Τούρκικο Survivor με την παίκτρια να εκφράζει για πολλοστή φορά το ενδιαφέρον της για τον Φάνη και όχι μόνο! Ναι καλά ακούσατε, η Νεφισέ δηλώνει πως έχει έρθει πολύ κοντά και με τον Χριστόφορο Ταξίδη και μάλιστα θεωρεί, πως ο Φάνης όλο αυτό το βλέπει σαν κίνδυνο για τη σχέση τους...

«Αυτήν την εβδομάδα πιστεύω θα αποχωρήσει η Δώρα μου από το Survivor 2024. Είναι η ψυχή μου. Στεναχωριέμαι πολύ! Μπορώ να τους προτείνω κάτι, επειδή μετά την αποχώρηση της Δώρας...Στην μπλε ομάδα δνε μένει γυναίκα, μήπως λέω να πάω εγώ; Αυτή η μονομαχία δεν με ενδιαφέρει και πολύ. Ο Φάνης μου δεν είναι υποψήφιος. Ό,τι και αν γίνει, όποιος και να αποχωρήσει δεν με ενδιαφέρει! Αλλά ο Φάνης να είναι ασφαλής.

Δεν θέλω να αποχωρήσει ούτε ο Ταξίδης μου. Δεν θέλω να αποχωρήσουν και οι τρεις τους! Ο Ταξίδης να μείνει. Οι άλλοι τρεις να μονομαχήσουν μεταξύ τους. Για τον Φάνη, ο Ταξίδης είναι ένας κίνδυνος! Είναι κίνδυνος γιατί είμαι κοντά με τον Ταξίδη. Μπορεί να φοβάται για να μην με πάρει από τα χέρια του. Έτσι πιστεύω. Η αποχώρηση του Ταξίδη μπορεί να τον συμφέρει, αλλά εμένα δεν με συμφέρει! Και με τους δύο τα πάω καλά! Για να δούμε τι θα γίνει. Περάσαμε δύσκολες στιγμές με τον Φάνη, αλλά τώρα είναι όλα καλά. Τα άλλα δεν με ενδιαφέρουν. Αυτά!», είπε η Νεφισέ.

«Για μια μάνα που αφήνει εκεί έξω ολόκληρη οικογένεια...» - Ξέσπασε σε λυγμούς λίγο πριν την μονομαχία αποχώρησης

Η 46χρονη Δώρα Νικολή, που βλέπουμε να αγωνίζεται φέτος στο Survivor αποτελεί ένα πρότυπο δύναμης καθώς παρά την ηλικία της, το γεγονός ότι είναι μητέρα και της λείπουν τα παιδιά της, εκείνη μάχεται σε καθημερινό επίπεδο.

Την Πέμπτη 6/6 είδαμε μια από τις στιγμές, που η παίκτρια των μπλε ''λύγισε'' στην προσωπική της συνέντευξη πριν πάει στον αγωνιστικό χώρο για την μονομαχία αποχώρησης. Οι λόγοι για τους οποίους η Δώρα Νικολή ξέσπασε σε κλάματα μπορεί να είναι πολλοί, ωστόσο όταν η συζήτηση πηγαίνει στην οικογένειά της δεν μπορεί να κρύψει την ευαισθησία της.

«Ξέρω πολύ καλά τις δυνατότητες μου και πόσο δυνατή είμαι και ότι μπορώ να φτάσω στην τετράδα και ίσως στην δυάδα, θα μπορούσα και εκεί. Αυτό που με δυσκολεύει περισσότερο σε αυτό το παιχνίδι είναι ο κώδικας επικοινωνίας μεταξύ των υπολοίπων, γιατί καλώς ή κακώς, όταν υπάρχει διαφορά γενεών, όπως λέμε εκεί που ήταν ήμουνα και εδώ που είμαι θα έρθουν όλοι.

Οπότε δεν μπορούν να καταλάβουν ούτε τον τρόπο σκέψης μου, ούτε των τρόπο ομιλίας μου. Από χωριό εγώ, από πόλη τα παιδιά τα περισσότερα. Δεν με δυσκόλεψε τίποτα όσον αφορά τη λέξη Survivor. Το πιο δύσκολο πράγμα είναι αυτό, η επικοινωνία και το να λείπεις μακριά - εννοείται - από τους δικούς σου ανθρώπους, αλλά είμαι όμως ένας άνθρωπος, που δεν τα παρατάω ποτέ. Ακόμα και να υπήρχαν στιγμές που μπορεί να μην άντεχα άλλο, που θα ήθελα να φύγω, που μου λείπουν ας πούμε τα παιδιά μου και ο άντρας μου. Για μια μάνα που αφήνει εκεί έξω ολόκληρη οικογένεια είναι δύσκολο...

Είναι δύσκολο να είσαι μακριά, να ξέρεις ότι τόσα χρόνια βασίζονται σε σένα και να φεύγω να έρχομαι εδώ σε ένα παιχνίδι, το οποίο το ονειρεύομαι εδώ και 24 χρόνια τότε που πρωτοβγήκε στην τηλεόραση. Βρέθηκα εδώ και δεν ήθελα ποτέ να τα παρατήσω! Ποτέ δεν θα πω με 100% σιγουριά, ότι θα πάω και θα σκίσω ή θα κερδίσω σίγουρα, πάω πάντα με χαμηλά το κεφάλι και κρατώντας μικρό καλάθι γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται, τι στραβοπάτημα μπορεί να σου τύχει, αλλά πάντα με θετική σκέψη ότι μπαίνω για να κερδίσω ακόμα όμως και να μην το καταφέρω, νομίζω ότι μέχρι εδώ που έχω φτάσει δύσκολα φτάνει κανείς και ιδίως κάποιος, ο οποίος είναι στην ηλικία μου, στη θέση μου με τόσα παιδιά, οπότε θα πάω και θα προσπαθήσω να αποδείξω για άλλη μια φορά και να δουν τα παιδιά πόσο δυνατή είναι η μαμά τους», είπε η Δώρα Νικολή.

Θα συζητηθεί πολύ η σημερινή αποχώρηση - Ο παίκτης που έχασε στην μονομαχία

Δείτε επίσης: Survivor: Δύσκολες ώρες για τον Σταμάτη Ταλαδιανό μετά την αποχώρησή του - Τι συνέβη στο ξενοδοχείο

Ημέρα μονομαχίας αποχώρησης ήταν η χθεσινή 6/6 στο Survivor με το τηλεοπτικό κοινό να παρακολουθεί ίσως από τις πιο απαιτητικές δοκιμασίες, που έχουμε στο φετινό ριάλιτι επιβίωσης...

Τέσσερις ήταν οι υποψήφιοι προς αποχώρηση και φυσικά ο πήχης ήταν πολύ ανεβασμένος δεδομένου ότι, όλοι τους έχουν δείξει τις αθλητικές επιδώσεις τους - τόσους μήνες στο Survivor. Χριστόφορος Ταξίδης, Δώρα Νικολή, Γιώργος Γκιουλέκας, Σταμάτης Ταλαδιανός προσπάθησαν με νύχια και με δόντια να παραμείνουν στο παιχνίδι.

Όπως κάθε Πέμπτη στην διαδικασία αποχώρησης, έτσι και σήμερα ένας είναι αυτός που εγκαταλείπει το όνειρο του τελικού! Απόψε λοιπόν, όπως πολύ σωστά σας είχαμε ενημερώσει από το Youweekly.gr αποχώρησε με δάκρυα στα μάτια ο Σταμάτης Ταλαδιανός.