Survivor 6/6: Η Νεφισέ έχει έρθει κοντά και με άλλον Έλληνα παίκτη - «Ο Φάνης φοβάται να μην με πάρει από τα χέρια του»

Όσα αποκάλυψε στο Τούρκικο survivor

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor 6/6: Η Νεφισέ έχει έρθει κοντά και με άλλον Έλληνα παίκτη - «Ο Φάνης φοβάται να μην με πάρει από τα χέρια του»

Το ειδύλλιο ανάμεσα στον Φάνη Μπολέτση και στη Νεφισέ στο Survivor είναι πια γνωστό! Η Τουρκάλα παίκτρια δηλώνει διαρκώς το πόσο γοητευμένη είναι από τον Έλληνα παίκτη, καθώς έφτασε σε σημείο να μιλάει με την οικογένειά της - στο έπαθλο επικοινωνίας - για τον γάμο τους (δείτε εδώ).

Την Πέμπτη 6/6 η Νεφισέ επανήλθε με δηλώσεις στο Τούρκικο Survivor με την παίκτρια να εκφράζει για πολλοστή φορά το ενδιαφέρον της για τον Φάνη και όχι μόνο! Ναι καλά ακούσατε, η Νεφισέ δηλώνει πως έχει έρθει πολύ κοντά και με τον Χριστόφορο Ταξίδη και μάλιστα θεωρεί, πως ο Φάνης όλο αυτό το βλέπει σαν κίνδυνο για τη σχέση τους...

Δείτε επίσης: Survivor spoiler 6/6: ΑΝΤΡΑΣ ΦΕΥΓΕΙ - Αυτός αποχωρεί απόψε!

Οι δηλώσεις της Νεφισέ στο Τούρκικο Survivor για τον Φάνη Μπολέτση

«Αυτήν την εβδομάδα πιστεύω θα αποχωρήσει η Δώρα μου από το Survivor 2024. Είναι η ψυχή μου. Στεναχωριέμαι πολύ! Μπορώ να τους προτείνω κάτι, επειδή μετά την αποχώρηση της Δώρας...Στην μπλε ομάδα δνε μένει γυναίκα, μήπως λέω να πάω εγώ; Αυτή η μονομαχία δεν με ενδιαφέρει και πολύ. Ο Φάνης μου δεν είναι υποψήφιος. Ό,τι και αν γίνει, όποιος και να αποχωρήσει δεν με ενδιαφέρει! Αλλά ο Φάνης να είναι ασφαλής.

Δεν θέλω να αποχωρήσει ούτε ο Ταξίδης μου. Δεν θέλω να αποχωρήσουν και οι τρεις τους! Ο Ταξίδης να μείνει. Οι άλλοι τρεις να μονομαχήσουν μεταξύ τους. Για τον Φάνη, ο Ταξίδης είναι ένας κίνδυνος! Είναι κίνδυνος γιατί είμαι κοντά με τον Ταξίδη. Μπορεί να φοβάται για να μην με πάρει από τα χέρια του. Έτσι πιστεύω. Η αποχώρηση του Ταξίδη μπορεί να τον συμφέρει, αλλά εμένα δεν με συμφέρει! Και με τους δύο τα πάω καλά! Για να δούμε τι θα γίνει. Περάσαμε δύσκολες στιγμές με τον Φάνη, αλλά τώρα είναι όλα καλά. Τα άλλα δεν με ενδιαφέρουν. Αυτά!», είπε η Νεφισέ.

Στο επεισόδιο της Τετάρτης 5/6 παρακολουθήσαμε τη συμφιλίωση της Νεφισέ με τον Φάνη Μπολέτση μιας και η Τουρκάλα παίκτρια είχε πέσει ψυχολογικά μετά από μια παρεξήγηση ανάμεσά τους.

Νεφισέ: Χθες έκλαψα, ήταν πάλι δίπλα μου η Merve. Το είδα στον ύπνο μου, αλήθεια λέω, λυπήθηκα πολύ. Θέλω να πιστεύω ότι εγώ κατάλαβα λάθος. Συμφιλιωθήκαμε. Θα φιληθούμε και θα τα φτιάξουμε με κάποιο τρόπο. Σήμερα να μην πω ψέματα, θέλω να είμαι στην μπλε ομάδα. Θέλω να δω τον Φάνη. Όταν είμαστε μαζί ανεβαίνει το ηθικό μου γι' αυτό θέλω να είμαι στην μπλε ομάδα.

Φάνης: Αρχικά χαίρομαι που ήταν μια παρεξήγηση, στεναχωριέμαι που έπρεπε να πάει στην αγκαλιά της Merve για να βρει έναν ώμο να κλάψει. Δεν ξέρω αν θα είναι στο χέρι μας να παραμείνει η Νεφισέ στην μπλε ομάδα, αλλά εφόσον θέλει να παραμείνει στην μπλε ομάδα, τα παιδιά που κάνουν τις επιλογές έχουν την επιλογή αλλά δεν ξέρουμε ποτέ τι θα γίνει (δείτε εδώ το βίντεο).