Survivor highlights 5/6: «Θα φιληθούμε και...» - Το φλερτ του Μπολέτση με Τουρκάλα, ο αγώνας και η αποχώρηση

Όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor highlights 5/6: «Θα φιληθούμε και...» - Το φλερτ του Μπολέτση με Τουρκάλα,  ο αγώνας και η αποχώρηση

Ακόμα ένα επεισόδιο του Survivor προβλήθηκε το βράδυ της Τετάρτης 5/6 μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ. Βγήκε ο τέταρτο υποψήφιος προς αποχώρηση, ενώ συνεχίζεται ένα φλέρτ...

Τα 5/6 highlights του Survivor

Νεφισέ και Φάνης έλυσαν την παρεξήγηση και ήρθαν κοντά - «Θα φιληθούμε και θα...»

Μετά τις 4/6 αποκαλύψεις της Νεφισέ στο Survivor σχετικά με τη συζήτηση που έκανε με τους γονείς της για το φλερτ με τον Φάνη Μπολέτση (δείτε εδώ τι είπαν) η Τουρκάλα παίκτρια επανήλθε με νέες δηλώσεις για τον Φάνη.

Η Νεφισέ παρά τη μεγάλη αδυναμία της και το ενδιαφέρον που τρέφει για τον παίκτης της μπλε ομάδας, στον αγώνα της Τρίτης 4/6 την είδαμε να παρεξηγείται με μία κίνησή του Φάνη με αποτέλεσμα η Νεφισέ να περνάει στη συνέχεια ένα πολύ δύσκολο βράδυ.

Η παραγωγή και συγκεκριμένα ο Γιώργος Λιανός μπήκαν στη μέση και εξήγησαν στη Νεφισέ ακριβώς τι συνέβη και εν τέλει λύθηκε η παρεξήγηση. Φάνης και Νεφισέ ήρθαν και πάλι κοντά ''στα λόγια'' ωστόσο αυτό και μόνο αρκεί στην παίκτρια από την τούρκικη ομάδα.

Νεφισέ: Χθες έκλαψα, ήταν πάλι δίπλα μου η Merve. Το είδα στον ύπνο μου, αλήθεια λέω, λυπήθηκα πολύ. Θέλω να πιστεύω ότι εγώ κατάλαβα λάθος. Συμφιλιωθήκαμε. Θα φιληθούμε και θα τα φτιάξουμε με κάποιο τρόπο. Σήμερα να μην πω ψέματα, θέλω να είμαι στην μπλε ομάδα. Θέλω να δω τον Φάνη. Όταν είμαστε μαζί ανεβαίνει το ηθικό μου γι' αυτό θέλω να είμαι στην μπλε ομάδα.

Φάνης: Αρχικά χαίρομαι που ήταν μια παρεξήγηση, στεναχωριέμαι που έπρεπε να πάει στην αγκαλιά της Merve για να βρει έναν ώμο να κλάψει. Δεν ξέρω αν θα είναι στο χέρι μας να παραμείνει η Νεφισέ στην μπλε ομάδα, αλλά εφόσον θέλει να παραμείνει στην μπλε ομάδα, τα παιδιά που κάνουν τις επιλογές έχουν την επιλογή αλλά δεν ξέρουμε ποτέ τι θα γίνει.

Έφτασαν πρώτοι στη νίκη - Η ομάδα που κέρδισε την 4η ασυλία της εβδομάδας

Ο αγώνας ασυλίας έληξε με τελικό σκορ 12/7. Η ομάδα που έφτασε πρώτη στη νίκη ήταν αυτή για την οποία σας μίλησε και νωρίτερα το Youweekly.gr και αυτή δεν είναι άλλη λοιπόν από την κόκκινη ομάδα.

Να τονίσουμε εδώ, πως με βάση την έκβαση του σημερινού αγώνα και τη νίκη των κόκκινων - αυτό σημαίνει πως η Κατερίνα Δαλάκα ''σώζεται'' καθώς ήταν η μόνη, που θα μπορούσε να ψηφιστεί από την ομάδα της αν έχαναν απόψε. Αυτό φυσικά ήταν το χειρότερο δυνατό αποτέλεσμα δεδομένου ότι η Δαλάκα είναι τραυματίας και δεν θα μπορούσε να τα δώσει όλα στον αγώνα αποχώρησης.

Αυτός είναι ο 4ος υποψήφιος προς αποχώρηση

Έτσι λοιπόν, οι μπλε οδηγήθηκαν στην κάλπη και έβγαλαν έναν ακόμη συμπαίκτη τους στον τάκο. Θυμίζουμε εδώ, πως με βάση τις ψηφοφορίες των προηγούμενων ημερών υποψήφιοι είναι η Δώρα Νικολή, ο Χριστόφορος Ταξίδης, ο Γιώργος Γκιουλέκας και τέλος μαζί τους θα διεκδικήσει την παραμονή του στο Survivor o Σταμάτης Ταλαδιανός.