Survivor 4/6: Θα αγωνιστεί πρώτη φορά στη μονομαχία - Ο 3ος υποψήφιος προς αποχώρηση

Ελάχιστες οι επιλογές...

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor 4/6: Θα αγωνιστεί πρώτη φορά στη μονομαχία - Ο 3ος υποψήφιος προς αποχώρηση

Την Τρίτη 4/6 προβλήθηκε το νέο επεισόδιο για το Survivor με τους επτά παίκτες που έχουν παραμείνει στο ριάλιτι επιβίωσης να αγωνίζονται για την τρίτη ασυλία της εβδομάδας. Νικητές ήταν οι μπλε με τελικό σκορ 12/4 και έτσι τους είδαμε να είναι πολύ πιο χαλαροί στο συμβούλιο του νησιού.

Οι κόκκινοι με τη σειρά τους θα έπρεπε να πάνε στην κάλπη και να αναδείξουν με την ψήφο τους τον τρίτο υποψήφιο προς αποχώρηση. Θυμίζουμε, πως από τις προηγούμενες ψηφοφορίες έχουν βγει στον τάκο η Δώρα Νικολή και ο Χριστόφορος Ταξίδης.

Δείτε επίσης: Survivor 4/6: «Με ρώτησαν αν θα πάω νύφη στην Ελλάδα» - Η άβολη συζήτηση της Νεφισέ με τους γονείς της για το φλερτ με τον Φάνη Μπολέτση

Ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση 4/6 από το Survivor

Συνεπώς, οι επιλογές των κόκκινων είναι δύο. Η θα ψηφιστεί η Κατερίνα Δαλάκα ή ο Γιώργος Γκιουλέκας. Εν τέλει, τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση για τη μονομαχία της Πέμπτης 6/6 είναι ο Γιώργος Γκουλέκας, ο οποίος θα κατέβει πρώτη φορά στη συγκεκριμένη δοκιμασία.

Τρεις εβδομάδες βρισκόμαστε μακριά από τον τελικό του Survivor και όπως είναι φυσικό κανείς δεν θέλει να αποχωρήσει. Βάση όμως στατιστικών ήδη έχει βγει η τριάδα του τελικού που θα βγει σε τηλεφωνική μονομαχία στο Γαλάτσι.

Τρεις αποχωρήσεις μένουν μέχρι το τέλος και τρίζουν οι καρέκλες όσον δεν είναι καλοί αγωνιστικά, καθώς αν αγωνιστούν με έναν πιο δυνατό, θα αποχωρήσουν και θα επιστρέψουν στο σπίτι τους. Σύμφωνα με τα στατιστικά, τρεις είναι οι παίκτες που κινδυνεύουν να φύγουν μέσα στις επόμενες ημέρες.

Τελευταίος στην κατάταξη είναι ο Χριστόφορος Ταξίδης με 36.36%, στην ακριβώς από πάνω του η Δώρα Νικολή με 39.47% και ο Σταμάτης Ταλαδιανός με 42,86%.