Masterchef 8 (4/6): Όλα αλλάζουν - Άφωνοι οι παίκτες με την ανακοίνωση των κριτών στον ημιτελικό

Όσα συμβούν στις δοκιμασίες στο νησί της Μυτιλήνης

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Masterchef 8 (4/6): Όλα αλλάζουν - Άφωνοι οι παίκτες με την ανακοίνωση των κριτών στον ημιτελικό

Το βράδυ της Τρίτης 4/6 ξεκίνησε το νέο επεισόδιο του Masterchef 8 με τους 6 εναπομείναντες παίκτες να διαγωνίζονται στην πρώτη δοκιμασία του ημιτελικού, που γυρίζεται στο νησί της Λέσβου.

Οι παίκτες βρέθηκαν μπροστά στους κριτές με μεγάλη αγωνία για όσα θα ακολουθήσουν στα τελευταία αυτά επεισόδια του ριάλιτι μαγειρικής. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος πήρε αρχικά τον λόγο και αμέσως συνεχάρη τους 'εξι καλύτερους παίκτες για την πορεία τους στο μαγειρικό ριάλιτι.

Στη συνέχεια, ο Πάνος Ιωαννίδης έκανε μια άκρως συνταρακτική ανακοίνωση - αποκάλυψη καθώς από τον ημιτελικό, που λαμβάνει χώρα στη Μυτιλήνη δεν θα αποχωρήσει ένας παίκτης αλλά τρεις.

Δείτε εδώ: Η τελική εξάδα του Masterchef 8

Η ανακοίνωση του κριτών στους ημιτελικούς του Masterchef 8

«Παιδιά συγχαρητήρια για ακόμα μια φορά. 5,5 μήνες έχουν περάσει, γεμάτοι μαγειρικές δοκιμασίες, ομαδικές, Mystery box, τεστ δημιουργικότητας. Διαφωνήσαμε, συμφωνήσαμε, στήσαμε πλεκτάνες αλλά τελικά εσείς είστε οι έξι που τα καταφέρατε. Συγχαρητήρια για ακόμη μια φορά σε όλους», είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Με τη σειρά του ο Πάνος Ιωαννίδης συνέχισε: «Τρίτο ταξίδι για φέτος και το Masterchef ταξιδεύει στο Βόρειο Αιγαίο και στη Λέσβο. Εδώ θα λάβουν χώρα σήμερα και αύριο, οι δύο από τις τρεις μαγειρικές δοκιμασίες των ημιτελικών. Προσέξτε όμως, εδώ μαζί μας σήμερα είσαστε έξι, όταν επιστρέψουμε στην κουζίνα του Masterchef, μετά τις δύο ημέρες που θα περάσουμε εδώ στην Μυτιλήνη θα είσαστε μόνο τρεις. Τρεις από εσάς θα αποχωρήσουν εδώ, εδώ στη Μυτιλήνη».

Πριν από λίγες ημέρες ο Πάνος Ιωαννίδης είχε παραχωρήσει δηλώσεις στην εκπομπή Super Κατερίνα κάνοντας μεταξύ άλλων προβλέψεις για τον φετινό νικητή του Masterchef: «Είναι πολύ ωραία η αίσθηση να φτάνουμε στο τέλος, είχαμε μία πολύ όμορφη χρονιά και το μαγειρικό επίπεδο ήταν ψηλά. Περάσαμε όμορφα και βγήκε ένα πολύ ωραίο MasterChef. Στον τελικό φτάνουν πάντα δύο άτομα… μέχρι εκεί. Τα υπόλοιπα...» (δείτε εδώ τη συνέχεια).