Survivor 3/6: «Δεν πρόκειται να παρακαλέσω κανέναν, οι δρόμοι μας έχουν χωριστεί» - Ο Φάνης Μπολέτσης "έσπασε" τη σιωπή του

«Σ' αγαπώ», ήταν το ερωτικό μήνυμα που έλαβε

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor 3/6: «Δεν πρόκειται να παρακαλέσω κανέναν, οι δρόμοι μας έχουν χωριστεί» - Ο Φάνης Μπολέτσης

Το νέο επεισόδιο του Survivor ξεκίνησε το βράδυ της Δευτέρας 3 Ιουνίου με μία εξομολόγηση από τον Φάνη Μπολέτση. Ο παίκτης των μπλε έχει "χτυπηθεί" πολλές φορές από τους κόκκινους με τα λόγια τους, όμως κάποια πράγματα που ειπώθηκαν τελευταία ήταν το κερασάκι στην τούρτα για εκείνον και έτσι πήρε κάποιες αποφάσεις.

Επέλεξε να τραβήξει μία εντελώς διαφορετική πορεία από τον Γιώργο Γκιουλέκα, κάνοντας λόγο για έναν "χωρισμό". Οι δυο τους είχαν έρθει κοντά, ειδικά μετά την ένωση, αλλά η επίθεση που του έκανε ο τελευταίος τις προάλλες τον έκανε να καταλάβει πως δεν θα μπορέσουν να συνυπάρξουν ήρεμα και αυτό είναι και ο λόγος που αλλάζουν μέχρι και δρόμο όταν συναντιούνται.

Η αποκάλυψη του Φάνη Μπολέτση για τον Γιώργο Γκιουλέκα στο Survivor

«Όσον αφορά στη συζήτηση που κάναμε με τον Γιώργο και το γεγονός ότι με αποκάλεσε "κενό συναισθηματικά", μάλλον δεν έχει την ενσυναίσθηση να καταλάβει ότι κάποιοι άνθρωποι εκφράζονται διαφορετικά ή δεν εκφράζουν τα συναισθήματά τους μπροστά σε άλλους ή το οτιδήποτε. Προφανώς και με πείραξε, όπως και κάποιοι άλλοι χαρακτηρισμοί που με έχει αποκαλέσει. Ειδικότερα όταν έχουμε κάνει αρκετή παρέα και τον έχω στηρίξει. Αλλά νομίζω πλέον ότι αυτή είναι η κατάσταση, δεν θα αλλάξει, αλλά και ταυτόχρονα δεν θέλω να αλλάξει. Είμαι 27 χρονών, νομίζω ότι όποιος θέλει να είναι στη ζωή μου θα είναι. Δεν πρόκειται να παρακαλέσω κανέναν και οι δρόμοι μας νομίζω έχουν χωριστεί. Εγώ πηγαίνω δεξιά, αυτός αριστερά», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: Survivor spoiler - Αυτοί οι 3 παίκτες κινδυνεύουν να φύγουν μέσα στις επόμενες ημέρες

Το ερωτικό μήνυμα που του έστειλε η Νεφισέ

Και μετά από αυτή την εξομολόγηση βρέθηκαν στο σημείο του αγώνα για την ομαδική ασυλία μαζί με τους Τούρκους παίκτες. Η Νεφισέ, η οποία πολιορκεί ερωτικά τον Φάνη έλειπε όμως λόγω ασθένειας, αλλά δεν ήθελε να τον αφήσει έτσι, γι' αυτό του έστειλε ένα μήνυμα.

Πάνω σε μία μπαντάνα έγραψε μεταξύ άλλων: «Σ' αγαπώ. Περίμενε με αύριο» και ζήτησε να της αφιερώσει μία νίκη του. Ο ίδιος, τότε, υποσχέθηκε πως θα το κάνει, με τους υπόλοιπους παίκτες να τον "πειράζουν" για το φλερτ του αυτό. Βέβαια, εκείνος τόσο καιρό κάνει αλλού αφιερώσεις.