Survivor highlights 2/6: Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού που τους τρομοκράτησε - Αποχώρησε η Κατερίνα Δαλάκα

Όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor highlights 2/6: Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού που τους τρομοκράτησε - Αποχώρησε η Κατερίνα Δαλάκα

Μια τεράστια ανατροπή είχε το χθεσινό 2/6 επεισόδιο του Survivor. Λίγο πριν ανακοινωθεί ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση και γίνει ο αγώνας, έγινε μια ανακοίνωση που έκανε όλους τους παίκτες να... ιδρώσουν.

Αναλυτικά τα 2/6 highlights του Survivor

Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού που βάζει «κάθε κατεργάρη στον πάγκο του»

Από την αρχή του Survivor 2024 έχει παρατηρηθεί το φαινόμενο ορισμένοι παίκτες να... τραυματίζονται σε στιγμές που δεν τους συμφέρει να αγωνιστούν, ενώ την επόμενη μέρα εμφανίζονται απόλυτα υγιείς, όταν δηλαδή έρχεται η στιγμή να απολαύσουν κάποιο έπαθλο. Όλα αυτά τελειώνουν απόψε, με μία ακόμα ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού να φέρνει αναστάτωση στους παίκτες.

Τρεις αποχωρήσεις μένουν μέχρι τον μεγάλο τελικό στο Γαλάτσι, όπου θα αποφασιστεί ο τελικός νικητής του Survivor 2024. Γι' αυτό και πλέον η παραγωγή λαμβάνει τα μέτρα της, ώστε κανείς να μην έχει κίνητρο να λείπει από τις μονομαχίες και τους αγώνες ασυλίες. Όπως τόνισε, πλέον χρειάζεται αυστηρά βεβαίωση από τον γιατρό του Survivor για να λείψει κάποιος, ενώ αλλάζουν και οι υποψηφιότητες σε περίπτωση ισοβαθμίας.

Δείτε επίσης: Survivor 2024 - Γιώργος Παπαχαραλάμπους: «Η Δώρα δεν δίνει αγώνες στη Δαλάκα, τώρα αν δίνει πληροφορίες...»

«Επειδή το παιχνίδι βρίσκεται στην τελική ευθεία και οι τελευταίες αποχωρήσεις είναι ίσως οι πιο σημαντικές της χρονιάς, η συμμετοχή όλων θεωρείται απαραίτητη και είναι ένας τρόπος να αποδείξετε την αξία σας. Από εδώ και στο εξής, όποιος δεν είναι δικαιολογημένος από γιατρό και δεν συμμετέχει, είτε για δικούς του προσωπικούς λόγους, είτε λόγω στρατηγικής, σε αγώνα, αν βρεθεί μονομάχος, τότε θα πρέπει να κάνει βολές από τη μεγαλύτερη απόσταση», ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Λιανός για την αλλαγή των κανονισμών στο Survivor.

«Αν προκύψει ισοψηφία ανάμεσα σε δύο άτομα, και οι δύο βγαίνουν μονομάχοι, αλλά ένας μόνο θα πάει στην τελική μονομαχία. Την επόμενη μέρα μετά το συμβούλιο, πριν τον αγώνα ασυλίας, επάθλου ή επικοινωνίας, οι δύο παίκτες που έχουν ισοψηφίσει, θα δώσουν έναν αγώνα μεταξύ τους σε αυτό τον στίβο μάχης. Όποιος κερδίσει απαλλάσσεται, ο άλλος παραμένει μονομάχος», κατέληξε στις ανακοινώσεις του ο Γιώργος Λιανός, προχωρώντας στον 1ο αγώνα ασυλίας γι' αυτή την εβδομάδα στο Survivor.

Αποχώρησε η Κατερίνα Δαλάκα από τον αγώνα

Αναμενόμενο! Αυτή η ομάδα πήρε την πρώτη ασυλία για την εβδομάδα

Οι Κόκκινοι έχουν μείνει λιγότεροι αριθμητικά μετά την αποχώρηση του Γιώργου Παπαχαραλάμπους. Μπορεί οι Τούρκοι All Stars του Survivor να βοηθούν τις δύο ομάδες, μετά τις ξαφνικές αποχωρήσεις, ωστόσο οι Έλληνες παίκτες είναι εκείνοι που έχουν μεγαλύτερο κίνητρο να αγωνιστούν, αφού κρίνεται η παραμονή τους στο παιχνίδι. Με αυτό ως δεδομένο, δεν είχαμε εκπλήξεις, καθώς οι Μπλε ήταν εκείνοι που επέστρεψαν με το πρώτο τοτέμ της ασυλίας, επικρατώντας με σκορ 12-7. Τα spoilers του youweekly.gr επιβεβαιώθηκαν για ακόμα μία φορά

Κάπως έτσι, οι Κόκκινοι καλούνται να ψηφίσουν τον πρώτο μονομάχο γι' αυτή την εβδομάδα, ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα θα είναι ο Χριστόφορος Ταξίδης, καθώς η Κατερίνα Δαλάκα και ο Γιώργος Γκιουλέκας είναι σαφώς ανώτεροι αγωνιστικά. Την ίδια άποψη μοιράστηκαν και οι Μπλε, που τόνισαν ότι θα είναι απρόοπτο να δούμε κάποιον διαφορετικό υποψήφιο στην αποψινή ψηφοφορία. Αξίζει να σημειωθεί, πάντως, ότι η Κατερίνα Δαλάκα έφυγε με πόνους στο χέρι και μένει να δούμε αν αυτό θα επηρεάσει το τελικό αποτέλεσμα.

Ο πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση ήταν εκείνος που όλοι περιμέναμε

Στην αποψινή ψηφοφορία υπήρχε ένα απόλυτο... φαβορί, καθώς κάθε φορά που καλούνταν να ψηφίσουν οι Κόκκινοι Survivors τον προτιμούσαν σταθερά για μονομάχο. Οι Μπλε χαριτολογώντας προέβλεπαν το αποτέλεσμα και έλεγαν ότι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ένα όνομα θα βγει από την κάλπη. Και η βραδιά δεν έκρυβε εκπλήξεις για κανέναν, πέρα από μία ανακοίνωση που αναστάτωσε τους παίκτες.

Το γεγονός πως η Κατερίνα Δαλάκα είναι τραυματίας και δήλωσε πως νιώθει ενοχλήσεις στο αριστερό χέρι, δεν επηρέασε την ψηφοφορία στο Survivor, αφού η παίκτρια των Κόκκινων είναι από τις καλύτερες σε αγωνιστικό επίπεδο, ενώ θεωρείται φαβορί ακόμα και για τη νίκη.

Η πρώτη ψήφος πήγε στον Χριστόφορο Ταξίδη, η δεύτερη στον Γιώργο Γκιουλέκα, ενώ η τρίτη απλά επιβεβαίωσε το αποτέλεσμα: Ο Χριστόφορος είναι ο πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση και θα μονομαχήσει την Πέμπτη.

Χριστόφορος Ταξίδης