Survivor 30/5: Κατέρρευσε η Δώρα Νικολή με την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού για τον πατέρα της

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor 30/5: Κατέρρευσε η Δώρα Νικολή με την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού για τον πατέρα της

Το αποψινό (30/5) επεισόδιο του Survivor ξεκίνησε με κάποια πλάνα από τις στιγμές απόλαυσης που έζησαν οι κόκκινοι στη βίλα που πέρασαν το βράδυ τους μετά τη νίκη του επάθλου, ωστόσο λίγο μετά μαζί με τους μπλε επέστρεψαν στον στίβο μάχης για να αγωνιστούν για το έπαθλο επικοινωνίας, το πιο σημαντικό για κάθε παίκτη σε όλο το παιχνίδι.

Ο Γιώργος Λιανός, όμως, θέλησε να τους κάνει πρώτα μία ανακοίνωση. Πιο συγκεκριμένα, τους εξήγησε πως σταματάει ο διαχωρισμός στο συγκεκριμένο έπαθλο και όλοι τους θα έχουν το ίδιο δικαίωμα. Έτσι, αυτή τη φορά θα παίξουν για να δουν «βίντεο που θα έχετε την ευκαιρία να δείτε τις δικές σας οικογένειες να σας στέλνουν μηνύματα στήριξης και αγάπης», όπως είπε.

Δείτε επίσης: ΩΧ ΑΜΑΝ! Αυτός ο παίκτης αποχωρεί τελικά απόψε

Η στιγμή που η Δώρα Νικολή κατέρρευσε στο Survivor

Η Δώρα Νικολή μόλις το άκουσε, αν και προσπάθησε να συγκρατηθεί, ξέσπασε σε κλάματα και επισήμανε: «Προσπαθώ να κρατηθώ. Άλλο να ακούς, άλλο να βλέπεις φωτογραφίες και άλλο να βλέπεις live τους δικούς σου. Σαφώς και όλοι θέλουν να το ζήσουν, αλλά εγώ που έχω παιδιά είναι πιο έντονο».

Έπειτα, ο παρουσιαστής της αποκάλυψε πως αν η ομάδα της κερδίσει, θα δει βίντεο από τον πατέρα της. Εκεί κατέρρευσε κανονικά: «Δεν περίμενα να στείλει. Έχουν μεγάλη βαρύτητα τα λόγια μου για εμένα. Θα ήθελα να ακούσω αν είναι περήφανος για εμένα όσο είμαι εδώ», τόνισε, ενώ σε κλάματα ξέσπασε και η Κατερίνα Δαλάκα, η οποία δήλωσε πως είναι πολύ πιεσμένη ψυχολογικά τελευταία και το να δει τα αγαπημένα της πρόσωπα σίγουρα θα βοηθούσε.

Δείτε επίσης: ΑΝΑΤΡΟΠΉ - Αυτή η ομάδα κερδίζει τον έπαθλο επικοινωνίας