Ανεβαίνουν οι τόνοι ανάμεσα σε Κόκκινους και Μπλε στο Survivor. Στα τελευταία επεισόδια μονοπωλεί το ενδιαφέρον των συζητήσεων η απόφαση των πρώτων να μην πάρουν μαζί τους στο ταξίδι με το καταμαράν τη Δώρα Νικολή, παρότι ήταν στην ομάδα τους μέχρι και την περασμένη Κυριακή, ενώ προηγήθηκε μία στιχομυθία με συγκινήσεις πριν μπουν στον στίβο μάχης.

Η Δώρα δήλωσε πικραμένη από τη στάση των πρώην συμπαικτών της και τόνισε πως θέλει να συζητήσει ξανά μαζί τους τα όσα διαδραματίστηκαν τις τελευταίες ώρες. Σε προσωπική της συνέντευξη, στην κάμερα του Survivor, είχε αφήσει αιχμές για τον Γιώργο Γκιουλέκα και τον Χριστόφορο Ταξίδη.

Δείτε επίσης: Survivor 2024 – Η Δώρα Νικολή «εξαπολύει πυρά» κατά των Κόκκινων: «Ήταν πολύ αχάριστο αυτό που έκαναν»

Παρόλα αυτά, ο αγώνας είναι αγώνας. Στην ασυλία τελικά φάνηκε πως η Δώρα δεν έχει κανένα συναισθηματικό δεσμό με την πρώην ομάδα της, με τους Κόκκινους να καταρρέουν στα δεύτερα ματσαρίσματα και να… μετανιώνουν που δεν την πήραν μαζί τους στο ταξίδι με το καταμαράν.

Σημειώνεται, ωστόσο, ότι υπήρχαν τραυματισμοί στο παιχνίδι από τους Τούρκους παίκτες, κάτι που χάλασε λίγο το γιορτινό κλίμα σε μία πολυπόθητη νίκη. Οι παίκτες του ελληνικού Survivor έχουν γίνει πλέον φίλοι με τους Τούρκους All-Stars. Ο Ογκεντάι συγκεκριμένα αποχώρησε με τη βοήθεια των συμπαικτών του, έχοντας φέρει και τον τελευταίο πόντο στην ομάδα του.

Η κίνηση των Μπλε στο Survivor που συζητήθηκε 

Οι Μπλε ήταν εκείνοι που έκαναν την ανατροπή και πήραν τη δεύτερη ασυλία. Σε μία συμβολική κίνηση ο Φάνης Μπολέτσης ζήτησε να πάει η Δώρα για να παραλάβει το τοτέμ. Το υπονοούμενο ήταν σαφές, μία στήριξη προς την πρώην παίκτρια των Κόκκινων που νιώθει προδομένη από την πρόσφατη μεταστροφή τους. Μένει να δούμε ποιον θα επιλέξουν για δεύτερο μονομάχο, καθώς θα αγωνιστεί απέναντι στη Δώρα, και στον Σταμάτη Ταλαδιανό που ψηφίστηκε χθες.