Νέα εβδομάδα στο MasterChef, με τον διαγωνισμό μαγειρικής να μπαίνει στην τελική του ευθεία και την τελική 8άδα των διαγωνιζόμενων να διεκδικεί μεγάλα έπαθλα. πλέον στην τελική ευθεία προς τη διεκδίκηση του μεγάλου τροπαίου. Οι Άνχελ Σαχπαζής, Κώστας Φρέτζιος, Γιάννης Κούρτογλου, Ηλίας Παναγιώτου από την γκρι μπιγάδα και οι Σοφοκλής Πουλής, Χριστίνα Χριστοφή, Νίκος Κυψίδης, Λευτέρης Ζαφειρόπουλος από τη μπορντό μπριγάδα, είναι οι οκτώ διαγωνιζόμενοι, που συνεχίζουν τον μαγειρικό μαραθώνιο

Απόψε ακόμα ένα Mystery Box περιμένει τους διαγωνιζόμενους. Πριν απ’ την έναρξη της δοκιμασίας, τα μέλη των δυο μπριγάδων θα πρέπει να διαλέξουν τα δέκα από τα είκοσι υλικά, που βρίσκονται μέσα στο κουτί και σε 50 λεπτά να παρουσιάσουν στους τρεις chef κριτές, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο, όμορφα και νόστιμα πιάτα.

Δείτε επίσης: MasterChef 2024 – Ένας άντρας και μία γυναίκα στον τελικό; Τι αποκάλυψε ο Πάνος Ιωαννίδης

Μετά την αποχώρηση του Χρήστου Μοίρα, αρχηγού των μπορντό, η μπριγάδα του κλήθηκε να αναδείξει τον νέο της ηγέτη. «Ο Χρήστος μου είπε: σου δίνω τα ηνία της ομάδας. Με βάση αυτά που συζητήσαμε με τον Χρήστο, συμφωνήσαμε και με τα παιδιά να γίνει ο Σοφοκλής αρχηγός της μπριγάδας μας», δήλωσε ο Νίκος, ενώ ο Κώστας σχολίασε από την πλευρά του: «Ο Σοφοκλής το κάνει για να το κάνει, λες και του βάλαμε το μαχαίρι στον λαιμό».

Λευτέρης και Γιάννης συνεχίζουν την κόντρα τους στο MasterChef

Οι τρεις κριτές του MasterChef 2024 έδωσαν αμέσως μετά το έναυσμα για την έναρξη της δοκιμασίας, από την οποία θα προκύψει ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση της εβδομάδας. Γιάννης Κούρτογλου και Λευτέρης Ζαφειρόπουλος βρέθηκαν ξανά απέναντι, με τον πρώτο να σχολιάζει με χιούμορ: «Μόνο εγώ παίζω μαζί του! Δεν έχω πρόβλημα, τους το έχω πει, αισθάνομαι σκληρός σαν ατσάλι».

«Είναι σαν να έχεις δύο Γιάννηδες μπροστά σου, από τη μία είναι αυτός που είναι και από την άλλη κάνει σαν να μην έχει συμβεί τίποτα. Δεν κολλάμε, αλλά έχουν συμβεί πράγματα που τουλάχιστον εγώ δεν τα συγχωρώ», τόνισε ο Λευτέρης. «Μετά από τα σκονάκια πέρασαν δέκα μέρες και ηρέμησε αρκετά. Βέβαια έχει τα θέματά του, αλλά κι εγώ πλέον τον πάω στην πλάκα. Έχει τεράστιο θέμα ναρκισσισμού», σχολίασε ο Γιάννης Κούρτογλου.