Survivor highlights 19/5: Η ανακοίνωση "βόμβα" του Λιανού, το "άδειασμα" της Δαλάκα και ο 1ος υποψήφιος

Όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor highlights 19/5: Η ανακοίνωση

Στο χθεσινό 19/5 επεισόδιο του Survivor είχαμε πολλές ανατροπές και εξελίξεις της στιγμής. Η Δώρα άλλαξε ομάδα, ενώ την άδειασε όλη η Κόκκινη ομάδα μετά την αλλαγή αυτή... Έχουμε τα highlights...

Αναλυτικά τα 19/5 highlights του Surivor

Δυσάρεστη έκπληξη για τη Δώρα Νικολή: «Κάναμε σχέδια με την Δαλάκα να κερδίζουμε έπαθλα μαζί»

Όσο πλησιάζουμε στον μεγάλο τελικό, τόσο «καίει» περισσότερο κάθε ασυλία, με Κόκκινους και Μπλε να βρίσκονται πλέον στα όριά τους μετά από πέντε μήνες στον Άγιο Δομίνικο. Ακόμα ένα εμπόδιο, ωστόσο, θα συναντήσει μία παίκτρια που ήδη βρίσκεται με το ένα πόδι εκτός παιχνιδιού. Η Δώρα Νικολή ηττήθηκε στη μονομαχία της προηγούμενης εβδομάδας, αλλά έχει μία δεύτερη ευκαιρία μέχρι την ερχόμενη Πέμπτη.

Παρά το γεγονός ότι υπάρχει ανισορροπία ανάμεσα στις δύο ομάδες, με τους Μπλε να έχουν μείνει χωρίς γυναίκες, η παραγωγή απέφευγε να επέμβει στη σύνθεσή τους. Αντίθετα, επιστρατεύτηκαν All-Star παίκτες από το τούρκικο Survivor, για να βοηθούν τους παίκτες των δύο ομάδων. Η στάση της παραγωγής του Survivor άλλαξε καθώς φαίνεται, και όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός πριν το αγώνισμα.

Δείτε επίσης: Survivor: «Είχα ζητήσει να μην είμαστε στην ίδια ομάδα» - "Χείμαρρος" η Σταυρούλα Χρυσαειδή για Ασημίνα, Δαλάκα και Περπατάρη

Κρατώντας μία μπλε μπαντάνα, ο παρουσιαστής του Survivor ανακοίνωσε πως μία γυναίκα από τους Κόκκινους θα άλλαζε στρατόπεδο, για όσο παραμείνει στο παιχνίδι. Αυτή δεν ήταν άλλη από τη Δώρα Νικολή, που αγκάλιασε με δάκρυα στα μάτια τα μέλη της πρώην ομάδας της. Θυμίζουμε πως είχε ξεκινήσει στους Μπλε και είχε συγκινηθεί όταν μετακόμισε στους Κόκκινους.

«Στη ζωή μου δεν μου αρέσει να κάνω πολλές αλλαγές. Εκεί που είμαι, εκεί θέλω να παραμένω. Σαφώς τα παιδιά ξέρουν ότι τα αγαπάω πολύ, απλά έχω δεθεί πολύ με την Κατερίνα και ήθελα να τελειώσω μαζί της και να κερδίζουμε μαζί τα έπαθλα. Δυστυχώς αυτό δεν θα γίνεται και αυτό με στενοχωρεί περισσότερο, νομίζω και την ίδια», ανέφερε η Δώρα Νικολή στην κάμερα του Survivor.

«Η αλήθεια είναι ότι κάναμε σχέδια για μελλοντικά έπαθλα, για να είμαστε στην ίδια ομάδα. Δεν το περιμέναμε. Η Δώρα ήταν σε μία περίεργη ψυχολογική κατάσταση λόγω του ότι έχασε στη μονομαχία και αυτό το κάνει ακόμα πιο δύσκολο. Με στενοχωρεί που θα την έχω αντίπαλο», τόνισε η Κατερίνα Δαλάκα.

Δείτε ποιοι κέρδισαν την πρώτη ασυλία - Εμφανίστηκαν ενισχυμένοι αλλά ηττήθηκαν

Κάπως έτσι, οι Μπλε εμφανίστηκαν ενισχυμένοι, καθώς είχαν μία αρκετά δυνατή παίκτρια στο πλευρό τους. Ωστόσο ένας κούκος δεν έφερε την άνοιξη, καθώς οι Κόκκινοι επικράτησαν στον αγώνα ασυλίας του Survivor και πήραν το πρώτο τοτέμ στην καλύβα τους μαζί με τον πρώτο πόντο για το μεγάλο έπαθλο της Πέμπτης.

«Η αλήθεια είναι ότι κάναμε σχέδια για μελλοντικά έπαθλα, για να είμαστε στην ίδια ομάδα. Δεν το περιμέναμε. Η Δώρα ήταν σε μία περίεργη ψυχολογική κατάσταση λόγω του ότι έχασε στη μονομαχία και αυτό το κάνει ακόμα πιο δύσκολο. Με στενοχωρεί που θα την έχω αντίπαλο», τόνισε η Κατερίνα Δαλάκα για την πρώην συμπαίκτριά της, την οποία συνάντησε δύο φορές στον στίβο μάχης, και πήρε τον πόντο της νίκης απέναντί της.

Πέρα από την ασυλία, οι Κόκκινοι Survivors κέρδισαν κι ένα έπαθλο, το οποίο μοιράστηκαν φυσικά με τη Δώρα Νικολή που ήταν δίπλα τους μέχρι πριν από λίγες ώρες.

Τον έβγαλαν στον τάκο για ακόμα μία φορά! Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος

Αμέσως μετά ήταν η ώρα να πάνε στην κάλπη οι Μπλε. Οι πραγματικές τους επιλογές ήταν τρεις, οι άνδρες της ομάδας, καθώς η Δώρα Νικολή θα αγωνιστεί στη μονομαχία ούτως ή άλλως για μία δεύτερη ευκαιρία, έχοντας χάσει την προηγούμενη εβδομάδα. Ανάμεσα σε Σταμάτη Ταλαδιανό, Ντάνιελ Νούρκα και Φάνη Μπολέτση, η επιλογή ήταν εύκολη. Ο Φάνης είναι ο καλύτερός τους παίκτης, ο Ντάνιελ μόλις ήρθε από μονομαχία, επομένως ο πρώτος υποψήφιος στο Survivor είναι ο Σταμάτης Ταλαδιανός! Εμείς τα είχαμε πει βέβαια....

Σοκ μάλιστα προκάλεσε το γεγονός πως τελικά οι Κόκκινοι δεν πήραν μαζί τους την Δώρα στο έπαθλο. Το ανακοίνωσε η Δώρα στο συμβούλιο.

Η Δώρα άδειασε την Δαλάκα