Survivor spoiler 15/5: ΑΝΑΤΡΟΠΗ! Δείτε ποιοι κερδίζουν την 4η ασυλία γι' αυτή την εβδομάδα

Το χρειάζονταν...

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Survivor spoiler 15/5: ΑΝΑΤΡΟΠΗ! Δείτε ποιοι κερδίζουν την 4η ασυλία γι' αυτή την εβδομάδα

Μία εβδομάδα με πολλά σκαμπανεβάσματα παρακολουθούμε στο Survivor, όπου πλέον η παραμονή κανενός δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένη. Οδεύουμε σιγά-σιγά στον μεγάλο τελικό με Κόκκινους και Μπλε να είναι μετρημένοι στα δάχτυλα των χεριών πια και με αυτό ως δεδομένο επιστρατεύτηκαν Τούρκοι All Stars προκειμένου να συμμετέχουν μαζί τους στις δοκιμασίες ασυλίας.

Οι ισορροπίες αλλάζουν μέρα με τη μέρα, κι ενώ θα περίμενε κανείς οι Κόκκινοι να υπερισχύουν αυτή την εβδομάδα με την αποχώρηση της Σταυρούλας Χρυσαειδή (δείτε εδώ πώς αποχαιρέτησε τους Μπλε), έχουν γνωρίσει τρεις φορές την ήττα.

Στην Κόκκινη ομάδα αναζητούν τις ευθύνες για τις τρεις ήττες που έχουν σημειώσει σε ισάριθμα αγωνίσματα. Οι τρεις υποψηφιότητες δεν αφήνουν πολλά περιθώρια στους παίκτες της που φαίνεται να έχουν ανάγκη τη νίκη περισσότερο από ποτέ. Η Μπλε ομάδα παραμένει μουδιασμένη μετά και τη χθεσινή αποχώρηση της Σταυρούλας παρότι κατανοούν τους λόγους.

Δείτε επίσης: Suvivor highlights 14/5: Αποχώρηση "βόμβα" από το παιχνίδι - Ο Φάνης Μπολέτσης έκανε ξανά σινιάλο στην Χρύσα Χατζηγεωργίου

Δώρα Νικολή, Χριστόφορος Ταξίδης και Γιώργος Παπαχαραλάμπους από την Κόκκινη ομάδα περιμένουν να δουν ποιος θα είναι ο τέταρτος. Θα προέρχεται από την Κόκκινη ή από την Μπλε ομάδα;

Η ομάδα που κερδίζει την αποψινή ασυλία στο Survivor

Η συμφωνία των ομάδων στο Συμβούλιο να κατέβουν στο τέταρτο αγώνισμα ασυλίας διατηρώντας την ίδια σύνθεση με τον χθεσινό αγώνα δείχνει την πεποίθησή τους πως μπορούν να διεκδικήσουν τη νίκη. Παρά το νικηφόρο σερί των Μπλε, ωστόσο, σήμερα αναμένεται να έχουμε ανατροπή!

Οι Κόκκινοι είναι εκείνοι που παίρνουν τη νίκη, μαζί με μία πολύτιμη «ανάσα» μετά από τρεις σερί ήττες. Θυμίζουμε ότι αυτή η νίκη έχει διπλή σημασία, καθώς στα μεγάλα έπαθλα της Πέμπτης η ομάδα που κερδίζει τις περισσότερες ασυλίες πηγαίνει με προβάδισμα πόντων. Αντί για 4-0, οι Μπλε θα έχουν προβάδισμα μόλις 2-0 (3-1 νίκες)

Δείτε παρακάτω το trailer για το αποψινό επεισόδιο: