MasterChef 8 14/5: «Μετά από την ολοκλήρωση μίας δικιάς μου σχέσης...» - Αποκαλύφθηκε ο χωρισμός και έγινε χαμός στο twitter, «Να σκάσω είμαι»

Δεν το περίμεναν αυτό!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
MasterChef 8 14/5: «Μετά από την ολοκλήρωση μίας δικιάς μου σχέσης...» - Αποκαλύφθηκε ο χωρισμός και έγινε χαμός στο twitter, «Να σκάσω είμαι»

Το βράδυ της Τρίτης 14/5 ξεκίνησε ένα ακόμη επεισόδιο του MasterChef 8, μαζί με μία νέα δοκιμασία για τους παίκτες που απέμειναν. Κατά τη διάρκεια αυτής ένας από τους διαγωνιζόμενους, μιλώντας για το άγχος του στο παιχνίδι, προχώρησε σε μία προσωπική αποκάλυψη, δηλώνοντας πως ουσιαστικά χώρισε.

Ο λόγος για τον Γιάννη Κούρτογλου, ο οποίος ανέφερε πολλές φορές προηγουμένως στο ριάλιτι μαγειρικής πως είχε σχέση με μία κοπέλα που ονομάζεται Δώρα, που ήταν και ο λόγος που του έλειπε το έξω από το παιχνίδι, αλλά αυτή τη φορά εξήγησε πως δεν υπάρχει κάτι πια να τον νοιάζει εκτός και το κοινό έκανε την σύνδεση. Τα σχόλια στο twitter, μάλιστα, πήραν φωτιά.

Δείτε επίσης: Χρύσα Μιχαλοπούλου: «Το δικό μας το σπίτι σε άλλους νοικιάστηκε» - Η νέα ανάρτηση μετά τις φήμες χωρισμού με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο

Η αποκάλυψη του Γιάννη για τον χωρισμό του στο MasterChef 8 και το "πανηγύρι" στο twitter

«Δεν έχω καθόλου άγχος για τον πόντο, γενικά δεν έχω άγχος για το παιχνίδι. Μετά από μία ολοκλήρωση μίας δικιάς μου σχέσης, δεν έχω κάτι να με… Όλο μου ήταν με το έξω, είχα κάτι με το έξω, τώρα δεν έχω, είμαι εντάξει και όταν έρθει η στιγμή να ολοκληρωθεί αυτό το ταξίδι θα είμαι ευγνώμων προς όλους», είπε εκείνος χαρακτηριστικά.