Survivor 12/5: Έφεραν τα πάνω κάτω οι Τούρκοι παίκτες - Η ομάδα που κέρδισε απόψε

Μπλε ή κόκκινοι;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor 12/5: Έφεραν τα πάνω κάτω οι Τούρκοι παίκτες - Η ομάδα που κέρδισε απόψε

Ένα ανατρεπτικό επεισόδιο ξεκίνησε σήμερα, Κυριακή 12/5 για το Survivor με τους παίκτες να αιφνιδιάζονται με την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού για τις αλλαγές, που αποφάσισε η παραγωγή σχετικά με τη συνέχεια του ριάλιτι επιβίωσης.

Οι δύο ομάδες - μπλε και κόκκινη - διατηρήθηκαν, ωστόσο προστέθηκαν Τούρκοι παίκτες από το all star game με σκοπό να βοηθήσουν το ελληνικό Survivor. Διάσημοι και μαχητές είχαν τη δυνατότητα να διαλέξουν Τούρκους παίκτες μέσα από τη διαδικασία του flag race.

Η μοιρασιά έγινε και έτσι το κοινό παρακολούθησε απόψε πολύ έντονους αγώνες στον στίβο μάχης. Οι Τούρκοι παίκτες μπήκαν πολύ δυναμικά και πράγματι βοήθησαν με τη μαχητικότητά τους μπλε και κόκκινους.

Η ομάδα που κέρδισε απόψε 12/5 στο Survivor

Σε κάθε περίπτωση, μια ομάδα θα κέρδιζε απόψε. Όπως σας μεταφέραμε νωρίτερα από το Youweekly.gr νικητές σήμερα για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας με σκορ 12/11 ήταν οι μπλε!

Οι αλλαγές που θα ισχύσουν από σήμερα στο παιχνίδι

«Από σήμερα το παιχνίδι αλλάζει! Επειδή είχαμε φέτος αρκετές αποχωρήσεις και για ιατρικούς λόγους και οικειοθελείς αποχωρήσεις - αρκετοί συμπαίκτες σας δεν άντεξαν την ψυχολογική και την αγωνιστική πίεση του φετινού αγωνιστικού Survivor - από δω και στο εξής θα έχετε μια πολύ σημαντική βοήθεια.

Θα παίζετε μαζί με τους Τούρκους all star survivors. Αυτή η βοήθεια θα έρθει για τους πιο σημαντικούς αγώνες από δω και πέρα μέχρι τον τερματισμό του survivor, τους αγώνες ασυλίας. Σε κάθε αγώνα ασυλίας με μια διαδικασία, που θα κάνουμε και θα σας εξηγήσω αργότερα, πως ακριβώς θα γίνει αυτό - θα επιλέγετε εσείς ποιους Τούρκους παίκτες θέλετε να έχετε στην ομάδα σας - προκειμένου να δημιουργήσετε μια πολύ δυνατή ομάδα, που θα σας βοηθήσει να κερδίσετε την ασυλία σας.

Όπως πάντα θα παίζετε 4 αγώνες ασυλίας. Από εκεί θα προκύπτουν οι 4 μονομάχοι. Θα έχουμε λοιπόν και για τις επόμενες εβδομάδες κανονικά τους αγώνες μονομαχίας. Όμως για τις επόμενες δύο εβδομάδες δεν θα έχουμε αποχώρηση. Οι παίκτες που θα χάσουν στις επόμενες δύο μονομαχίες, δεν θα αποχωρήσουν, θα έχουν μια δεύτερη ευκαιρία να παραμείνουν στο παιχνίδι. Το ποιος θα αποχωρήσει τελικά θα κριθεί στις επόμενες μονομαχίες που θα δώσουν», είπε ο Γιώργος Λιανός.

Δείτε επίσης: Survivor: Αποκάλυψη για πρώτη φορά - Η μεγάλη αλλαγή που θα δούμε φέτος στον τελικό!