Survivor spoiler 25/4: Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε το ταξίδι στη Νέα Υόρκη!

Κόκκινοι ή μπλε;

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor spoiler 25/4: Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε το ταξίδι στη Νέα Υόρκη!

Ένα από τα μεγαλύτερα έπαθλα του Survivor για την φετινή χρονιά θα δοθεί απόψε 25/4! Πρώτο το Youweekly.gr σας έχει αποκαλύψει από εχθές ότι ο Τούρκος παραγωγός, Ατζούν Ιλιτζαλί, θα στείλει την κερδισμένη ομάδα σήμερα στη Νέα Υόρκη και επιβεβαιωθήκαμε πανηγυρικά μέσα από το trailer που κυκλοφόρησε για το επεισόδιο (δείτε το εδώ).

Οι αλήθεια είναι πως οι Μπλε είναι λίγο μπροστά στο σκορ αφού, μετά τις 3 νίκες που σημείωσαν στις ασυλίες της εβδομάδας, το σκορ για τον αποψινό στίβο μάχης θα ξεκινήσει με 2-1 υπέρ τους. Ποια ομάδα θα κερδίσει; Το youweekly.gr το ξέρει κι αυτό...

Ποιοι Survivors πάνε απόψε Νέα Υόρκη

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr, λοιπόν, η ομάδα που θα κερδίσει απόψε το παιχνίδι θα είναι οι Μπλε. Έχουν ψυχολογία αυτή την εβδομάδα και το έχουν αποδείξει με τις τόσες απανωτές νίκες. Τι κι αν έφυγε ο Τζέιμς Καφετζής και κάποιοι έπεσαν λίγο ψυχολογικά, στους μπλε φαίνεται πως αυτό λειτούργησε μόνο θετικά.

Μετά το ταξίδι, βέβαια, μπλε και κόκκινοι θα έρθουν αντιμέτωπη με τα της μονομαχίας... Ένας παίκτης θα αποχωρήσει απόψε. Γιάννης Περπατάρης, Δώρα Νικολή, Χριστόφορος Ταξίδης, Θοδωρής Τουρκογεώργος. Ποιος λέτε πως θα φύγει; Το Youweekly.gr δεν μαντεύει, γνωρίζει από τώρα... Διαβάστε εδώ!